Star Wars Empire at War Forces of Corruption ikon

Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Star Wars: Empire At War, adından da anlaşılacağı gibi dünyayı kasıp kuran bilim kurgu serisi Star Wars’a dayanıyor. Bilim kurgu ve strateji oyunlarını sevenler için oldukça cazip bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Gerçek zamanlı bir strateji olarak tasarlanan Star Wars: Empire At War, oyuncuyu Star Wars evreninin derinliklerine sürükleyen bir kurguya sahip.

Forces Of Corruption, Empire At War oyununun ek paketi olarak geliştirildi. Ancak Star Wars serileri arasındaki en iyi oyun olduğunu söylemek mümkün. Ana oyuna göre çok daha iyi ve gelişmiş bir oyun olan Forces Of Corruption, Star Wars galaksisinin karmaşa içinde olduğu bir zamanda geçiyor. Burada oyuncuya düşen bu karmaşayı sonlandırmak.

Oyunun kurgusuna göre Death Star, asiler tarafından yok edilmiş ve bu imparatorluğu oldukça kötü etkilemiştir. Jabba’nın madenlerinde tutulan Tyber Zann ise bu kargaşadan faydalanarak tutuklandığı yerden kaçar ve Konsorsiyum adında bir imparatorluk kurar. Suç liderinin kurduğu imparatorluk gittikçe büyümektedir. İmparatorluk ise kaybettiği hakimiyeti kazanmaya çalışmaktadır.

Oyunda Konsorsiyum, İmparatorluk ve Asiler olarak üç taraf var. Başlamak için bu üç taraftan birini seçmeniz gerekiyor. Rakiplerinizi yenmek için yapmanız gereken gezegenlerde koloniler kurmak ve ordunuzu güçlendirmek. Ancak her tarafın ayrı bir özelliği mevcut. Örneğin Konsorsiyum’u seçtiğinizde gezegenleri yozlaştırıp rüşvet alabiliyorsunuz. Bu rüşvet yalnızca paradan ibaret olmamakla birlikte, gezegende bulunan teknolojilerin de elde edilmesini sağlıyor.

Forces Of Corruption oyununda belli bir senaryo dahilinde oluşturulmuş görevler bulunuyor. İmparatorluk, Asi Güçler veya Konsorsiyum görevlerinden birini seçerek oyunun kurgusunu kavrayabilir ve pratiğinizi ilerletebilirsiniz.

Empire At War: Forces Of Corruption, gelişmiş kurgusuyla ve mükemmel ses/görüntü efektleriyle dikkat çekiyor. Harita üzerinde bilgisayara karşı oynamak, görev yapmak kadar zevkli. Oyunun tek dezavantajı, senaryoların gereğinden uzun sürmesi. Zira bütün senaryoları bitirip oyunu kavramak için ciddi bir zaman harcamak gerekiyor.

Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
İşlemci : Intel Pentium III 1.0GHz veya AMD Athlon 1.0 GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : 64 MB, Shader Model 2.0 destekli / ATI Radeon 9600 / NVIDIA 7200 / Intel 965
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Çok sayıda mod
  • Serinin hayranlarını tatmin ediyor
  • Yüksek tempolu oynanış
Eksileri
  • Bazı düşmanlar çok sinir bozucu olabiliyor