Attack on Pearl Harbor ikon

Attack on Pearl Harbor İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Pearl Harbor filmlere dahi konu olmuş Japonya ve Amerika arasında gerçekleşen ve Japonların kamikaze uçaklarının tarihe kazınmasını sağlamış hafızalarda yer eden bir savaştır. Bu savaşın simülasyonu sayılabilecek oyun da konusunu bu savaşın senaryosundan almaktadır. Filmi izleyenler mutlaka beğenmişlerdir ve aynı atmosferi bu oyunu oynayarak yakalama şansları var.

Oyunda bir pilotu canlandırıyorsunuz ve Pearl Harbor limanını Japon kamikaze uçaklarının işgalinden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Ama uçak simülasyonu oyunlarından hoşlananlar için bir dip not düşmek lazım o da şu : oyun çağımızın uçaklarına göre dizayn edilmiş müthiş fonksiyonlu kokpitleri bulunan uçaklarla değil eski tarihin savaş uçakları ile oynandığı için simulasyondan daha ziyade savaş ve çatışma bölümleri üzerinde daha çok durulmuş. Yine de size havada süzülerek düşmanlarla çatışma zevkini veriyor ve adrenalin en yüksek noktada.

Oyunun bir diğer güzelliği ise düz olarak havaya çıkıp direk olarak düşmanlarla savaşmak yerine, size verilen belli görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Aldığınız emir doğrultusunda görevinize en uygun uçağı seçerek ki oyunda seçebileceğiniz geniş bir uçak yelpazesi de mevcut. Her uçağın birbirinden farklı bir fonksiyonu, avantajları ve dezavantajları bulunmakta. Oyunun en başında bu fonksiyonları pek anlamayabilirsiniz ama oyuna ısındıkça bu fonksiyonların neler olduğunu kendiniz tecrübe ederek görmeniz mümkün. Ayrıca oyunun herhangi bir anında Help menüsüne girerek merak ettiğiniz ipuçlarını biraz İngilizceniz varsa alabilirsiniz. Sonuç olarak son bir kelime ile oyunu anlatmak gerekirse uçak oyunlarını sevenler için kaçırılmaması gereken bir oyun.

Artıları
  • Güzel bir görünüşü var
  • Akıcı bir oynanışı var
  • Bağımlılık yapabilir
Eksileri
  • Çok fazla hata var
  • Gözden kaçan küçük problemler birdenbire büyüyor