Super Police Racing İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Polisleri çok seven ve polis arabaları ile yarışmak isteyenler için ideal bir oyun daha. Oyunun en güzel özelliği ise polis arabalarının sıradan arabalar değil de son model süper hızlı spor arabalar olması. Yüksek hızda yarışlara hazırsanız hemen oyunu denemelisiniz.

Oyunda yarışlar 3D olarak hazırlanmış ve pistler Sun City isimli bir şehrin cadde ve sokaklarından oluşuyor. Oyun gelecekte geçtiği için Sun City geleceğin en iyi metropol şehirlerinden birisi. Oyundaki son teknoloji araçlar da bu şehrin güvenliğini sağlamak için sizin hizmetinize sunulmuş. Oyunda size hedef olarak verilen suçluları çarparak, tuzaklayarak ve parçalayarak etkisiz hale getirip süre dolmadan görevinizi tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Oyunun boyutu çok yüksek olmadığı için çok fazla bir indirme süresi gerektirmiyor. Ayrıca çok yüksek olmayan sistem gereksinimleri sayesinde orta özellikte bilgisayarlarda dahi kolaylıkla yükleyip oynayabilirsiniz. Tabi bu yanlarının yanında çok detaylı bir oyun olmadığını ve oyunun klasik tekdüze mantıkla ilerlediğini de eklememiz gerek. Daha kapsamlı bir oyun düşünüyorsanız polis oyunları kategorimize bir göz atabilirsiniz.

Super Police Racing Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
İşlemci : 1000 MHz
Ram : 1024 MB
Harddisk Alanı : 50 MB
Ekran Kartı : GeForce4 MX
DirectX : 9.0
Artıları
  • Hızlı araçlar
  • Düşük sistem gereksinimi
  • Hızlı tempolu oynanış
Eksileri
  • Tekrarlayan içerik