Top Bike Real Racing Speed ikon

Top Bike: Real Racing Speed İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Rakiplerinize motorun tozunu yutturmaya hazır mısınız? O halde motorunuzu seçip zorlu yarışlara katılma vaktiniz gelmiş. Bunu size vadeden en iyi motor drag yarışı oyunlarından birisi olan Top Bike: Real Racing Speed oyununu özellikle motosiklet hayranlarına öneriyorum.

Daha önce arabalarla çok fazla oyunda karşılaştığınız drag yarışları, motorlarla da gerçekten zevkli oluyormuş. Top Bike: Real Racing Speed oyununu oynadıktan sonra bunun sizde farkına varacaksınız. Şehrin farklı mekanlarında çok çeşitli motorlarla düzenlenen yarışlarda para kazanıp daha iyi motorlar satın almaya ve güncellemeler yapmaya çalışacaksınız. Motorcuların olmazsa olmazı modofiye ve kişiselleştirme oyunun en büyük parçalarından birisi. Aracınızı dilediğiniz gibi süsleyip çeşitli aparatlarla güçlendirebiliyorsunuz.

Oyunun atmosferi özellikle motorcuların takılacağı bölgelere göre dizayn edilmiş. Renkli ve göze güzel gelen grafikleri oyunun oynanışının da üst düzeyde olmasını sağlamış. Oyunda motokros bisikletlerinden Chopper tarzı motorlara kadar seçebileceğiniz ve yarışabileceğiniz çok geniş bir yelpaze bulunuyor. 71’den fazla motor çeşidi oyuna gelen güncellemelerle sürekli artırılıyor. Oyun ayrıca arazi tutkunlarını da unutmamış. Bazı pistler arazide ve buna uygun araçlarla yarışmanız size avantaj sağlıyor.

Oyunda hızınızı, hızlanmanızı ve vitesi kontrol ediyorsunuz. Burada doğru zamanlama ve doğru strateji ile hızlanma yaparak rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Oyunun basit olması başlangıçtan itibaren kolayca adapte olabilmenizi sağlıyor. Oyunun Türkçe dil desteği bulunması ve aşırı sistem gereksinimi istememesi Türk oyuncular için oyunu daha da cazip hale getiriyor.

Artıları
  • Çok fazla motor çeşidi
  • Başarılı yarış atmosferi
  • Sınırsız modifiye seçeneği
Eksileri
  • Para kazanmak biraz zor