Hayatım Çiftlik İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Sevimli görsellere sahip çiftlik oyunları oynamak hoşunuza gidiyor, tarlaları ekip biçmeye ve hayvanlar yetiştirmeye bayılıyorsanız Lisa’yı da çok seveceksiniz. Hayatım Çiftlik oyununda Lisa’ya yardım ederek onun Yılın Çiftçisi yarışmasını kazanıp büyük ödülü almasını sağlayabilirsiniz.

Oyunda tam bir çiftlik hayatı ve eğlenceli bir çiftçilik deneyimi sizleri bekliyor. Verimli tarlalarınıza ekinler ekerek yetiştirdiğiniz çeşitli ürünleri hasat ederek para kazanacaksınız. Yetiştirdiğiniz ineklerden süt sağıp bunlardan da gelir elde edeceksiniz. Küçük baş hayvanlarınızın yünlerini kırparak bunları da paraya çevirmeniz mümkün. Bu arada müşterileriniz size değişik siparişler de verebiliyor. Bunları hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm aletleri ve araçları kazandığınız paralarla satın alabilirsiniz. Örneğin çilekli süt siparişi geldiğinde alacağınız bir alet ile topladığınız çilekler ve sütleri karıştırıp hazırlayabilirsiniz.

Oyunu tekdüzelikten kurtarmak için arada çiftliğinize ve tarlalarınıza dadanan hırsızları kovalamak için köpekler yerleştirebiliyorsunuz. Yılın şovu olmak için yarışacağınız oyunda çok çeşitli sebzeler ve meyveler yetiştirebilirsiniz. 3 yardımcınız ile birlikte yetiştirdiğiniz ürünleri oyunda bulunan tüccara satabilirsiniz.

Oyunun tamamen Türkçe olarak oynanabilmesi oyunu oynayacak kitlenin yaşının küçük olması açısından son derece isabetli olmuş. Oyunda ne yapmak istediğinizi ve menüleri çok daha rahat anlamanızı sağlayacak. Oyunun görselleri çizgi filmi andıran neşeli ve renkli grafiklerden oluşuyor. Oyunun kitlesine son derece uygun. Ebeveynler çocuklarına gönül rahatlığı ile oynatabilirler. Oyun çok fazla sistem gereksinimi istemiyor.

Hayatım Çiftlik Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/8
İşlemci : 1.0 GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 80 MB
Ekran Kartı :
DirectX : 9.0
Artıları
  • Sevimli görseller
  • Oyun sesleri çok güzel
  • Eğitici ve öğretici içerik
Eksileri
  • Belli bir yaşın üstüne tekrar edici gelebilir