Pes 2019 ikon

Pro Evolution Soccer 2019 İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Pro Evolution Soccer 2019 İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dünyanın en iyi iki futbol oyunundan birisi olarak kabul edilen Pes serisinin 2019 yılı için çıkarttığı futbol oyunu yine nefesleri kesiyor. Oyun ezeli rakibi Fifa’nın önüne geçebilmek adına yine bir sürü geliştirme ve yeni özellik ile oyunseverlerle buluşuyor.

Yıllardır oynadığımız Pro Evolution Soccer serisi artık iyiden iyiye bir online platforma dönmeye başladı. Artık çoğu oyuncu oyunu online rekabete katılıp Myclub modunda rüya takımlarını oluşturup en iyi futbolculara dolayısıyla en iyi takıma sahip olabilme peşinde. 2019’da da bu durum değişmeyecek gibi görünüyor. Spor oyunları denince akla ilk önce futbol daha sonra Pes ve Fifa geliyor zaten. Gelin isterseniz bu sene neler değişmiş birlikte göz atalım…

Daha Fazla Lig

Pes serisinin en çok eleştirilen yönlerinden birisi lisanslı lig ve lisanslı futbolcu sayısında Fifa’nın gerisinde kalmasıdır. Bu sene Konami bu durumu tersine çevirmek için Pes 2019 oyununda lisanslı yerel liglerin sayısını artırarak makası kapatmaya karar vermiş. Bu durumda biz oyuncuların yüzünü güldürecek gibi.

Oyuncu Animasyonları

Artırılan oyuncu yetenekleri ile oyuncuların sahip olduğu animasyonlarda gözle görülür bir artış meydana gelmiş. Artık oyuncuların yorulduğunu vücutlarından ve hareketlerinden çok daha rahat anlayabileceksiniz. Şut çekme ve topa vuruş şekillerinde de ciddi düzenlemeler yapılmış. 4K desteği ile animasyonlar ve geçişler artık göze daha akıcı geliyor.

Myclub Yenilikleri

Oyunun en çok merak edilen değişiklikleri şüphesiz ki Myclub modunda olan değişiklikler. Bu modda gözümüze çarpan en büyük değişim oyuncuların kontrat sisteminde gerçekleşmiş. Artık daha fazla özel oyuncu olacağı ve sürekli güncellemelerle ekleneceği de gelen duyumlar arasında.

Master League

Master League artık yapılan geliştirmeler sonunda iyice bir menajerlik oyununa döndü. Hatta piyasadaki birçok menajerlik oyunu Pes’in Master League’i yanında sönük kalıyor. ML modunun en zevkli noktası olan transfer sisteminde yapılan geliştirmeler bu modu daha da zevkli hale getiriyor.

Pro Evolution Soccer 2019 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 SP1/8.1/10 - 64bit
İşlemci : Intel Core i5-3470 / AMD FX 4350
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 30 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GTX 670 / AMD Radeon HD 7870
DirectX : 11
Artıları
  • Muhteşem grafikler
  • Aşırı detaylı oynanış ve başarılı modlar
  • Çok fazla lisanslı oyuncu, klüp ve lig
  • Süper Ligin olması oyuna ayrı bir heyecan katmış
Eksileri
  • Online moddaki hilelerin önüne geçilememiş
  • Şampiyonlar ligi yer almıyor
  • Momentum sisteminin geliştirilmesi gerekiyor