Sonic Adventure DX İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tüm zamanların en sevilen oyun kahramanı olma konusunda her zaman Mario’nun gölgesinde kalan Sonic bu sefer karşınıza 3D oyunu ile çıkıyor. Sonic çizgi filmlerini ve karakterlerini sevenler bu oyuna da bayılacaklar.

Sonic Hedgehog dünyasında bulunan Master Emerald isimli devasa yeşil elmas yine kötü kalpli Dr. Eggman tarafından çalınıyor. Dr. Eggman’ın hain planlarını durdurabilmek yine sadece Kirpi Sonic ve arkadaşları tarafından başarılabilir. Dr Eggman’dan önce onun şeytani minyonları ile de savaşmanız gerekiyor. Dünyayı kurtarmak için zaman karşı yarışmalısınız.

Oyunda oynayabileceğiniz 6 farklı karakter bulunuyor. Bunların arasında çizgi filmlerden yakın olduğunuz Sonic, Amy, Tails ve Knuckles gibi karakterler bulunuyor. Bu karakterlerle birlikte bir adet evcil hayvan karakteri de size eşlik ediyor. Chao isimli bu sevimli karakter çok hoşunuza gidecek. Chao ile Chao Garden isimli oldukça eğlenceli bir mini oyun oynayabiliyorsunuz.

Karakterinizle yine sarı halkaları toplayarak platformlarda ilerleyerek oynayacaksınız. Ama bu sefer 3D olduğu için çok büyük bölümler ve her yöne hareket edebilme serbestliği sunan bir açık dünya sizleri bekliyor. Oyun tropikal bir adada geçiyor ve bölümlerin bir çoğunda bu adadaki platformlar arasında geziniyorsunuz.

Sonic Adventure DX Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP
İşlemci : 3.0 GHz Intel Pentium 4
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 9.0c
Ekran Kartı : 256MB VRAM, NVIDIA GeForce 7300 serisi, ATI Radeon™ X1600
DirectX : 1.8 GB
Artıları
  • Kolay oynanış
  • Chao karakteri ile oynanan mini oyun çok zevkli
  • Eğlenceli oyun müzikleri
  • Güzel haritalar
Eksileri
  • Eski tarz grafikler