Puzzle Master 4 ikon

Puzzle Master 4 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Puzzle Master 4 adından da anlaşılacağı gibi yapboz yapmaya çalıştığınız bir çocuk oyunu. Oyunu tek kişi olarak oynuyorsunuz. Oyunda çeşitli manzaralarda ve çeşitli zorlukta puzzleları çözmeye ve tamamlamaya çalışacaksınız. Klasik puzzle oyunlarından farklı olarak Puzzle Master 4 oyununda yapboz parçalarını seçip döndürebiliyorsunuz. Parçaların yerine oturacak yönde verilmemesi zorluk derecesini de artırıyor. Parçaları seçtikten ve yönünü ayarladıktan sonra sürükleyip doğru yere bırakarak oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunda ipucu ve hile sistemi de yer alıyor. Kaydetme seçeneği ile yapbozlara kaldığınız yerden daha sonra devam edebilmeniz de mümkün.

Oyunun grafikleri ve puzzleları fena değil, eğer bu türü seviyorsanız mutlaka deneyin. Ayrıca küçük çocuklarınız eğitici oyunlar oynasın istiyorsanız bu oyunu gönül rahatlığı ile onlara oynatabilirsiniz. Hem eğlenirler hem de el-göz uyumunu ve mouse kullanabilme yeteneklerini geliştirir.

Oyunun Özellikleri

  • 250 farklı resimden oluşan yapboz paketi
  • Yapbozları çözerken bir yandan müzik dinleyebilme ( Oyunun müziklerini beğenmezseniz kendi müziklerinizi de yükleyebiliyorsunuz )
  • Herhangi bir fotoğrafı puzzle haline getirebilme
  • 6 farklı türde yapboz seçeneği
  • Oyunu oynuyorken yapboz parçalarının boyutunu değiştirebilme