InstantChess İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Beynini zinde tutmak isteyenler için üretilmiş online satranç oyunu InstantChess hem tecrübeli hem de acemi satranç oyuncularını aynı platformda buluşturuyor. Kendinizi sınamak istiyorsanız bu platformda size de yer var.

Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Amerikalı oyuncuların yoğunlukta olduğu satranç oyununda anlık eşleşmelerle çeşitli zorluk ve seviyelerdeki oyuncularla zekanızı savaştırabilirsiniz. Oyun sunucularında 250.000’den fazla oyuncu satranç oynuyor. Canlı ve hızlı oynanış seçenekleri ile çok uzun süre beklemek istemeyen oyuncular için ideal. Oyundaki puan sistemi sayesinde hangi oyuncunun ne kadar tecrübeli ve ne kadar iyi oynadığını bilebilirsiniz.

InstantChess oyununda 6 farklı oyun tahtası üzerinde 12 farklı taş tipi ile oynayabilirsiniz. Bu taş tipleri gerçek hayattaki ünlü satranç taş tiplerinden modellendiği için gözünüze tanıdık gelecek. Oyun ayarlarında satranç tipini, saat tipini ve renkleri ayarlayabiliyorsunuz.

Ücretsiz ve hızlı oynanması, oyuncu beklemek zorunda kalmamanız ve tecrübeli oyuncularla kendinizi sınayabilmeniz oyunun en büyük artıları. Oyunun Windows 10 işletim sistemine ihtiyaç duyması ise sayılabilecek eksilerinden bir tanesi. Keyifli oyunlar dileriz.

Artıları
  • Her zorluk seviyesinden oyuncu
  • Dengeli puanlama sistemi
  • Taş ve tahta çeşitliliği
Eksileri
  • Windows 10 gerektiriyor