Peggle Deluxe ikon

Peggle Deluxe İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Eğer bir oyun sizi bu kadar etkileyecek ve bu yalnızca bir top patlatma oyunu deselerdi asla inanmazdım. Çünkü Candy Crush, Bubble Balloon tarzı oyunlar bana hep çocuksu gelmiştir. Fakat bu oyun her yaşa hitap eden bir oyun. Oyunun bizi etkilemesindeki en büyük sebep heyecanla bölüm sonu çalan müziği beklememiz olabilir. Öyle ki tek bir top patlayana kadar soluk soluğa bekliyor ve o son top patlarken verilen müzik ve ağır çekim beni benden alıyor.

Öncelikle oyun tarayıcı tabanlı başlayıp kendini dev bir oyun firması haline getiren POGO tarafından üretilmiş. Bildiğiniz gibi POGO’da masa oyunlarından kağıt oyunlarına, bir çok dalda oyunu oyun severlerle buluşturuyor. Peggle ücretli bir oyun ve size bir saatlik deneme sürümü sunabiliyor. Oyun bildiğimiz tablet oyunlarına benziyor.

İlk bölümünde bizi bir unicorn karşılıyor ve toplarımızı unicorn tedarik ediyor. 10 topla başladığımız oyun tablasında 3 renkten oluşan çok sayıda top var ve aşağıda bir sağa bir sola giden bir çukurumuz var. Unicornun topu atmasıyla top diğer topların üzerinde zıplayarak aşağı doğru iniyor. Aşağı inen top çukura girerse bizim sayılıyor. Eğer çukur dışına düşerse kayıp topumuz oluyor ve üzerinde zıpladığı kadar topu yok ediyor. Tabi unicornun ağzının ucundan çıkan topun ucunu mouse’muzla kontrol edebiliyoruz. Bu da hangi renk topları daha çabuk yok edeceğimizi belirlememizi sağlıyor. Tablodaki renklerden top veya diğer objelerden biri bittiğinde bir anda tüm tablo renkleniyor ve Beethoven Neşeli Şarkı çalıyor. Büyük bir heyecanla bir daha ki bölümlere geçmeyi bekliyorsunuz.

Oyun neredeyse her platformda çalışıyor. Telefon, Tablet, PC, Mac, Tarayıcı. Oyunu daha önce oynamayanlara bağımlılık yapıcı bir program olduğunu söylüyor ve iyi oyunlar diliyoruz.

Artıları
  • Can sıkıntısını gidermek için bire bir
  • Basit, hızlı ve eğlenceli
Eksileri
  • Bağımlılık yapabilir