Apex Legends İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • Apex Legends İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Apex Legends dünyanın en iyi oyun yapımcılarından birisi olarak kabul edilen EA tarafından yayınlanan Battle Royale oyun türünde yeni nesil geliştirmelerle sunulan ücretsiz online oyun.

Oyun Battle Royale türünü bir şova dönüştürmek için efsanevi karakterler oluşturmuş. Oyunda sizin oynayışınız kadar fenomen haline getirilmeye çalışılan karakterler oyunun en çok dikkat edilen yönü olmuş. Sanırım EA futbol oyunları ve spor oyunları gibi oyunlarda oyuncuların özel futbolcuları ve özel efsane isimleri kadrolarına katmak için sarf ettiği gayreti bu türde de kullanmak için böyle bir yol tercih etmiş. Her bir karakterin farklı kişiliği, farklı güç seviyeleri ve farklı yetenekleri mevcut.

Battle Royale oyunlarında genellikle belli bir sayıdaki oyuncu kısıtlı bir haritaya bir şekilde indirilir ve burada son hayatta kalan kişiye ulaşana kadar birbirlerini öldürmeye çalışır. Haritanın sınırları süre geçtikçe daralır ve kalan oyuncular kısıtlı bir alanda birbirleri ile çarpışmaya devam eder. Son hayatta kalan oyuncu da kazanmış olur. EA burada da yenilikler yaparak sizin 3 kişilik takımlar oluşturmanıza izin veriyor. Oyunu da son hayatta kalan grup kazanmış oluyor.

Bu türün en popüler oyunu olan PUBG oyunu 100 kişiyle mücadeleleri başlatırken Apex Legends oyununda 60 kişi olarak başlıyor. Oyundaki amacınız karakterinizi şöhrete kavuşturmak ve zengin olmak. Oyunda dikkat edilen bir nokta da taktik ve strateji geliştirmeye son derece açık bir oyun yapılmış. Karakterler, haritalar ve silahlar üzerinden farklı taktikler geliştirebilirsiniz. Bu da oyunda oynanış çeşitliliğini ve rekabet düzeyini artırmış.

Apex Legends oyununda diğer Battle Royale oyunlarında en can alıcı noktalardan birisi olan loot (yağma) sistemini görmeniz de mümkün. Silahlarınızı güçlendirecek aparatlar, koruyucu zırhlar gibi birçok objeyi loot yapabilirsiniz. Oyunun kozmetik menüsü de oldukça geniş olduğu için çok fazla kişiselleştirme seçeneği de mevcut.

Apex Legends Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : 64-bit Windows 7
İşlemci : AMD FX 4350 / Intel Core i3 6300 veya eşdeğeri
Ram : 6 GB
Harddisk Alanı : 22 GB
Ekran Kartı : AMD Radeon™ HD 7730 / NVIDIA GeForce® GT 640
DirectX : 11
Artıları
  • Her karakterin ayrı özellikleri ve kişilikleri var
  • Tamamen ücretsiz
  • Ping iletişim sistemi çok iyi
  • Akışkan ama normal hızda oynanış
Eksileri
  • Silahların yeniden çıkma sıklığı artırılmalı
  • Kozmetikler aşırı pahalı
Apex Legends İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER