Battle Islands: Commanders İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Battle Islands: Commander oynaması ücretsiz bir online strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çok gerçekçi olmasından ziyade daha çizgi film tarzında görsellerle karşımıza çıkan oyunun oynanışı ise oldukça keyifli. Oyun konu olarak 2. Dünya Savaşını konu alıyor ve kullandığınız savaş aletleri bu dönemi yansıtıyor. Daha önce ilk savaş oyunu Battle Island ile istedikleri başarıyı yakalayan DR Studios oyuna çeşitli yenilikler ekleyip geliştirerek Battle Islands: Commanders oyununu oyuncuların beğenisine sunuyor.

Oyun 2. Dünya Savaşının geçtiği Kuzey Afrika cephelerinden başlayıp doğu cephelerine kadar uzanıyor. Bu yüzden hem kavurucu sıcak hem de buz tutmuş cephelerde savaşmaya alışacaksınız. Yeni cepheleri açabilmek için mevcut cephelerinizde savaşıp zaferler kazanmalısınız.

Oyunda karşınızda gerçek oyuncular bulunuyor ve onlara karşı savaşıyorsunuz. Kazanan taraf savaş ganimetlerini ele geçiriyor. Oyunun strateji unsuru gerçek zamanlı olduğu için bir yandan rakibinizin saldırılarına karşı koyarken diğer yandan da saldırmanız gerekiyor.

Battle Islands: Commanders oyununda yeni savaş araçlarına kart sistemi ile sahip oluyorsunuz. Kart açmak için de ikmal kasalarına sahip olmanız gerekiyor. Oyunun strateji ve taktik dengelerini bu kartlarla değiştirmeniz mümkün. Elinizdeki kartları takas etmenize imkan tanıyan oyunda ittifaklar oluşturmak bu yüzden çok önemli.

Battle Islands: Commanders Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7
İşlemci : Intel Core i3 ve üzeri
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : GeForce 210, Radeon HD 5450, Intel HD Graphics 3000
DirectX : 10
Artıları
  • Oyun konusu ve grafikleri güzel
  • Oynaması ve öğrenmesi kolay
Eksileri
  • Hilelere pek önlem alınamamış
  • Çok fazla crash oluyor