The Lord of the Rings Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

J. R. R. Tolkien tarafından oluşturulmuş efsanevi Orta Dünya’da The Lord of the Rings karakterleri ile oynayabileceğiniz online oyun The Lord of the Rings Online, film ve kitap serisinin hayranları tarafından coşku ile karşılandı. Eğer siz de Yüzüklerin Efendisi serisi hayranıysanız bu oyunu kaçırmamanız gerekiyor.

Oyunda sihirli orman ülkesi Lothlórien, fırtına tepesi Weathertop gibi Orta Dünya’dan mekanlar görmeniz mümkün. Tolkien’in bu bol ödüllü serisini bir online oyun olarak oynamak da oldukça zevkli. Özellikle süper geniş bir biçimde oyuna yansıtılmış Orta Dünya’nın çeşitli köşelerini keşfetmek son derece eşsiz bir duygu. Oyundaki gelişmiş PvE haritaları oyunun oynanırlık düzeyini oldukça artırmış.

The Lord of the Rings Online oyununda kendi efsane karakterinizi oluşturuyorsunuz. Bu karakter 4 farklı ırktan birine mensup, 9 farklı sınıftan birisine ait ve 10 meslekten birine sahip olabilir. Bu tamamen sizin oynayış stilinize kalmış. 7 farklı uzmanlık alanında 1000’e yakın farklı yetenek karakter çeşitliliğine tavan yaptırıyor. Oyunda karakterinizle 105 levele kadar çıkabiliyorsunuz.

Oyunda tek başınıza ilerleyip oynayabileceğiniz gibi Co-Op olarak da mücadele etmeniz mümkün. Üstelik bunlar her zaman arkadaşlarınız olmak zorunda değil. Co-Op oynarken yapay zeka tarafından kontrol edilen askerlerle birlikte savaşabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda isterseniz Sauron’a hizmet eden bir canavar olarak diğer oyunculara karşı PvMP (Player vs. Monster Player) türünde savaşabiliyorsunuz.

Oyun edinebileceğiniz silahlar açısından da zengin seçenekler sunuyor. Gandalf’ın Glamdring isimli kılıcı, Bilbo’nun Sting isimli kılıcı gibi kitap ve film serisinden silahları oyunda bulabilirsiniz. Ya da kendi efsanevi silahınızı kendiniz kişiselleştirebilirsiniz.

The Lord of the Rings Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP (Service Pack 2)
İşlemci : Intel Pentium 4 3.0GHz veya AMD eşdeğeri
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 12 GB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Orta Dünya'dan mekanlar
  • Gelişmiş PvE sistemi
  • Hikayeleri güzel ve çok sayıda görev
  • LotR evreninden karakterler görebilme
Eksileri
  • Sadece tek bir PvP haritası var
  • 30. Levelden sonra quest vermiyor