2002 FIFA World Cup ikon

2002 FIFA World Cup İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

2002 FIFA World Cup oyunu, Fifa oyunları ile gönlümüzü çalan EA Sports firmasının aynı yıl dünyada gerçekleştirilen dünya kupasına katılan takımlarla çıkarılmış futbol oyunudur. EA Sports ilk olarak yine Fifa tarafından çıkartılan 1998 Fifa World Cup oyunundan sonra 2. kez bir dünya kupası oyunu ile karşımıza çıkıyor. Oyun Fifa 2003 oyunu ile aşırı benzerlik gösteriyor.

Yeni eklenen özellikler arasında ise topa verilen falsolar, uzak mesafelerden şut hızını iyi ayarlayabilme ve yeni pas seçenekleri dikkat çekiyor. Oyunda bulunan ülkelerin hepsinin resmi formaları, oyuncu isimleri, mevkileri, ilk onbirleri ve yedekleri, stadyumlar orijinal olarak gerçeğine uygun olarak lisanslı bir şekilde oyunda bulunuyor. Fifa 2002 oyunu ile karşılaştıracak olursak oyuncuların gerçek hallerine bu oyunda daha çok benzediklerini söylemek mümkün. Yapılan geliştirmelerin arasında hakemlerin daha çok maç içinde bulunması ve daha sık düdük çalması da yer alıyor.

Oyunda turnuvaya katılma hakkı kazanan 32 ülke takımının yanı sıra katılma hakkı kazanamayan 10 ülke daha bulunuyor. Turnuvanın en güçlü takımları Brezilya, Almanya, Fransa ve Arjantin. Bu takımlarda Rivaldo, Ronaldo, Batistuta, Ballack, Kahn, Henry, Zidane, Kluivert gibi yıldız isimler de yer alıyor. Türkiye’nin de dünya 3. sü olduğu bu dünya kupasını Türkiye ile oynayarak kaldırmaya çalışmak gerçekten çok zevkli.

Oyunda da takımınızı seçtikten sonra dünya kupasında uygulandığı gibi dörtlü gruplarda ilk ikiye girip gruptan çıkmaya çalışıyorsunuz. Dilerseniz kura sonucundaki oluşan resmi gruplarda oynayabileceğiniz gibi dilerseniz de rastgele bir gruba girip orada oynayabilirsiniz. Gruplardan sonra eleme maçları başlıyor ve kupayı kazanana kadar elenmeden gitmeye çalışıyorsunuz. Yarı finalde maç kaybeden takımlar da kendi aralarında üçüncülük maçı yapıyorlar.

2002 FIFA World Cup Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8 / Vista
İşlemci : Intel Pentium III @ 1.0 GHz
Ram : 128 MB
Harddisk Alanı : 600 MB
Ekran Kartı : 32 MB
DirectX :
Artıları
  • Türkiye'nin de olduğu 2002 Dünya Kupası'nın resmi oyunu
  • Tribünler çok başarılı yansıtılmış
Eksileri
  • Pek geliştirilmemiş
  • Sadece 2 oyun modu var