Paraworld ikon

Paraworld Multiplayer İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Paraworld Multiplayer oyunu, dinozorlara karşı ilgi duyan ve esrarengiz bir biçimde ortadan kayboluş sebeplerini öğrenmek isteyenlerin oynamak isteyeceği tarzda bir oyun. RTS türü oyunlar içerisinde en başarılı olarak şimdiden yerini almış bu oyunun konusuna geçmek gerekirse: Oyunun isminden de anlaşılacağı gibi oyun paralel dünyalarda geçiyor. S.e.a.s. adı verilen bir grup kötü bilim adamı paralel dünyalar arasında seyahat etmenin yolunu bulurlar. Ve tahmin edin hangi paralel dünyaya gelirler? Tabi ki dinozorların olduğu. Bu dünyada hiç yaşlanmadıklarını fark ederler ve bu gizemi ortaya çıkarmaya çalışırlar. 3 bilim adamı 3 farklı ırkın başına geçecek ve dünyaya dönmek için savaş başlayacak. Bundan sonrası sizin yeteneklerinize kalmış.

Paraworld oyununda yetenek sistemi çok önemli bir yer tutuyor. Yeteneklerinizi geliştirmek için çevreden topladığınız objeleri birleştirerek kullanabilirsiniz. Oyun içinde bol bol göreceğiniz dinozorların 40 çeşidi bulunuyor. Bu dinozorları eğitip kendi evcil hayvanınız haline getirerek düşmanlarınızın üstüne salabilirsiniz. Buna ek olarak 50 farklı hayvan çeşidi de oyunda yer alıyor. Oyunda 5 farklı çevre ve bu çevrelere dahil 15 farklı harita bulunuyor. Artık hemen hemen her gerçek zamanlı strateji oyununda görmeye alıştığımız Hero sistemi Paraworld oyununda da var. 7 farklı Hero karakteri seçilebilir durumda size sunuluyor. Oyunun single player modunda 3 farklı ırk bulunuyor ve her ırk için farklı senaryoları oynuyorsunuz.

Grafik anlamında doyurucu masalsı bir ortam sunan Paraworld oyununun Multiplayer modunda da bol bol rekabet sizi bekliyor. Genel anlamda oldukça başarılı bir çok oyunculu moda sahip.

Paraworld Multiplayer Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
İşlemci : Intel 3.0 GHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 3.5 GB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • İlgi çekici anlık ordu kontrol sistemi
  • Destansı müzikler
Eksileri
  • Savaşlar yeterince heyecanlı değil