American Block Sniper Survival İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Savaş oyunları arasında farklı bir mod olarak nitelendirebileceğimiz sniper oyunları artık block görselleri ile oynanabilecek. American Block Sniper Survival, temel olarak rakiplerin avlanmasını amaçlayan bir keskin nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Operasyon gerçekleştirebileceğiniz ve size verilen görevleri yerine getirdikçe seviye atlayabileceğiniz oyunda ilk hedefiniz en az mermi ile en fazla hedefi vurmak. Hedefinizi az sayıda mermi ile öldüremediğiniz takdirde ölme riski ile karşı karşıya kaldığınız gibi seviye de atlamanız zorlaşıyor. Bu sebeple oyunu oynarken rakiplerinizi kafadan vurmaya özen göstermeniz daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktır. Çünkü kafadan vurduğunuz zaman tek mermi ile etkisiz hale getirebiliyorsunuz.

American Block Sniper Survival oyunu hem mobil hem de bilgisayarda oynamaya uygun tasarlanmıştır, bu sayfadan indireceğiniz bilgisayar oyunu versiyonudur. Oyun grafikler açısından yeterli olmasa da keskin nişancı oyunu oynamak isteyenlerin isteklerini bir nebze de olsa karşılamaktadır. Sonuçta blok görüntülerden oluştuğu için oyunun tarzı bu.

American Block Sniper Survival başlarken oyunda sahip olduğunuz seviyeye göre farklı haritalarda oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu ilk defa oynayacaksanız 1. seviyeden başlıyorsunuz. Burada zorluk seviyesini gösteren 3 farklı seviyeden birini seçerek haritayı başlatmış oluyorsunuz. İlk olarak çatıda doğan karakterinizin elinde hiç silah bulunmuyor. Çatılarda gezinerek bulduğunuz silahları edinerek asker görünümlü düşmanlarınızı alt etmeyi amaçlıyorsunuz. Oyunda hemen her savaş oyunu gibi 100 birim değerinde canınız bulunmaktadır. Size ateş eden düşmanlardan korunarak ve yüksekten düşmemeye özen göstererek canınızı koruyabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Bölümdeki bütün düşmanları öldürdükten sonra bir sonraki seviyeye geçmeye hak kazanıyorsunuz.

American Block Sniper Survival daha çok küçük yaştaki oyun severlerin oynayabileceği tarzda bir oyun olsa da her yaştan oyuncu eğlenceli bulabilir. Oyunun olumsuz tek tarafı Türkçe dil desteği bulunmamasından ötürü İngilizce bilmeyen oyuncuların zorlanmasıdır. Ancak çok karmaşık olmayan menü seçeneği ile seçenekleri ezberleyerek oyunda daha iyi bir keskin nişancı olabilirsiniz.

American Block Sniper Survival Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10
İşlemci : Intel Core i3 (2 GHz) ve üzeri
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : 1 GB
DirectX :
Artıları
  • Hızlı tempolu oynanış
  • Eğlenceli ve akıcı
Eksileri
  • Grafikler pek iyi değil
  • Az bölüm var