Kafa Topu İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kafa Topu flash oyunlar arasındaki en ünlü ve en çok oynanan futbol oyunu haline gelmiştir. Bu yüzden daha sonra mobil oyun olarak akıllı telefonlar için geliştirmiş ve bu cihazlarda da en çok oynanan oyunlardan biri haline gelmiştir. Daha sonra devam oyunu olan Kafa Topu 2 oyunu yeni özellikler eklenerek oyuncuların beğenisine sunuldu.

Oyun çok sıradışı bir şekilde teke tek kocaman kafalı futbolcularla 2D bir ekran üzerinde gol atıp rakiplerinizi yenmeye çalışmanızı konu alıyor. Normal futbol oyunları gibi 11’e 11 bir maç beklemeyin. Ama en az bu tip büyük oyunlar kadar sizi memnun edecek bir oyun olduğuna emin olabilirsiniz.

Oyunda rakibinizin kalesine gol atabilmek için zıplayıp topa vurarak üzerinden aşırarak ya da altından geçirerek kaleyi bulmaya çalışıyorsunuz. Oyunda çeşitli güçlendiriciler de var ve bunlarla avantaj sağlayabilir ya da dezavantajlı konuma geçebilirsiniz. Bu güçlendirmeler arasında hızlandırma, hızı düşürme, bomba patlatma, daha yükseğe zıplayabilme, zıplama yeteneğini azaltma, rakibi dondurma, topu büyütme, topu küçültme, kaleyi büyütme, topun çok zıplamasını sağlama, futbolcu büyümesi, futbolcunun ayağını kırması gibi değişik ve oyunu zevkli hale getiren elementler bulunuyor.

Oyunu dilerseniz aynı bilgisayarda 2 kişilik veya tek kişi olarak oynayabilirsiniz. Tek kişilik olarak oyuna başladığınızda oyunda gerçek futbolcuların isimlerine ve görünümlerine benzer bir şekilde oluşturulmuş futbolculardan birini seçmeniz gerekiyor. Burada farklı farklı yetenekleri olan oyuncular bulunuyor. Maçlar 2 dakika sürüyor ve 2 dakika sonunda en çok golü atan maçı kazanıyor.

Artıları
  • Eğlenceli oyun stili
  • İnternetsiz oynayabilme
  • Düşük dosya boyutu
  • Zevkli güçlendiriciler
Eksileri
  • Turnuva ve lig sistemi yok
  • Basit grafikler