Victory: The Age of Racing İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Victory: The Age of Racing ücretsiz online olarak oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunudur. Hemen hemen her kesimden ve çok geniş bir yaş aralığı tarafından oynanan oyun olumlu notlar alarak kendisine çok geniş bir oyuncu topluluğu edinmiş.

Oyunun en ilginç yanı oyundaki araçların kullanıcılar tarafından oluşturulması. Oyunun isminden de anlaşılacağı gibi bu arabalar çeşitli çağlara ait eski veya klasik araçlar da olabiliyor ya da daha yeni son teknoloji ile donatılmış araçlar da. Oyunda ağ üzerinden oyuncularla turnuvalarda ve çeşitli etkinliklerde yarışmanın tadını çıkaracaksınız.

Eğer aracınızın limitlerini zorlamayı seven ve bunu yaşam tarzı haline getiren biriyseniz Victory: The Age of Racing oyunu tam size göre diyebiliriz. 2016 yılında çıkan oyun dönemin yarış oyunlarından eksik olmayan grafikleri ve başarılı oyun fizikleri ile oynanış keyfi yüksek bir yarış oyunu. Hayalinizdeki yarış arabasını pistlere indirmek için size dizayn etme ve yaratıcılık şansı da tanıyor. Bu kadarı beni aşar diyorsanız kendi arabanızın özelliklerini güçlendirecek kadar içinde olsanız bile yeterli.

Victory: The Age of Racing Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
İşlemci : Dual-core 2.0 GHz
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 500 MB
Ekran Kartı : 512 MB VRAM
DirectX : 9.0
Artıları
  • Tamamen ücretsiz oynanabiliyor
  • Kendi özel aracını oluşturabilme
  • Göze hoş gelen grafikler
Eksileri
  • Ses efektleri kötü
  • Multi server sayısı az
  • Oyuna başlangıçta öğretici kısım yeterli değil