Cry of Fear İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cry of Fear oyunu Steam tarafından tamamı ile ücretsiz olarak yayınlanan, tek kişi veya Co-op olarak oynayabileceğiniz güzel grafiklere sahip bir korku oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunun bağımsız bir yapımcı olan Team Psykskallar tarafından ücretsiz olarak dağıtılmasına izin verilmesini son derece taktir ettim.

Ücretsiz bir oyundan sizden online bir satın alma beklemiyorsa genellikle pek bir şey beklemezsiniz. Bu oyu44nda durum biraz farklı. Ücretsiz olarak tek kişilik oyun deneyimi sunmasına rağmen bunu da üst düzey bir şekilde sunuyor. Oyun ilk önce bir Half Life modu olarak kurgulanmış daha sonra fikir değiştirilerek tam sürüm bir oyuna çevrilmiş.

Oyun temelde psikolojik korku ögeleri üzerinden kurulmuş aksiyonla gizemi birleştiren bir oyun. Oyunun geçtiği terk edilmiş bölgelerde karşınıza çıkan korkunç yaratıklar ve karanlık oyun atmosferi oyunu korkunç bir temele oturtmuş. Fäversholm isimli bu kasabada kabus gibi bir macera yaşarken oyuna eklenen sinematiklerle de tıpkı bir korku filmi izliyormuş hissine kapılacaksınız. Hayatta kalma mantığı ile hikaye dahilinde ilerleyerek korkunç bir maceranın başrolü haline geleceksiniz.

Cry of Fear Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
İşlemci : 1 ghz
Ram : 1024 MB
Harddisk Alanı : 5 GB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX :
Artıları
  • Co-op oynaması çok zevkli
  • Korkutucu atmosfer
  • Başarılı hikaye
  • Farklı oyun sonları ile bitebiliyor
Eksileri
  • Çıktığı seneye göre çok iyi olmayan grafikler