Shadowverse ikon

Shadowverse İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Her gün dört milyondan fazla oyuncu ile savaşma şansı bulacağınız Shadowverse Japonya’nın en çok oynanan stratejik kart oyunu.
Oyun kart oyuncuları tarafından kart oyuncuları için geliştirilmiş.

Oyunun Özellikleri Şu Şekilde:

– Her gün milyonlarca Shadowverse savaşı ve oynamanın çok sayıda yolu
– Tek oyunculu hikaye modu, yeni oyuncular için ücretsiz kart paketleri ve her gün bonuslar sayesinde içeri girmek kolay
– Savaşlar ve diğer bakiyelerde denge ayarları sürekli olarak yapılıyor
– Yeni kart genişletme stratejileri ve savaş taktikleri ortaya çıktıkça üç ayda bir yeni kart genişletmeleri yayınlanır
– Her hafta turnuvalar ve esport yayınları ve 18 milyon oyuncudan oluşan  bir topluluğa sahip
– Görseller ve animasyonlar, tamamen seslendirilmiş kartlar ve hikaye içeren bir oyun

– Oynamanın birçok yolu:

Sekiz farklı liderle Shadowverse size kendi deste stratejilerinizi yaratmanız için eşsiz bir özgürlük sunuyor. Urias olarak oynayacak ve sağlığınız tükendiğinde intikamınızı serbest bırakacak mısınız? Yoksa büyüsü elinizdeki kartları güçlendiren Isabelle’i mi seçeceksiniz? Oyundaki farklı karakterler farklı kartlar sonsuz sayıda stratejinin kapılarını aralıyor. Sonuçta zafer veya yenilgi yapacağınız seçimlere bağlı.

– Oynaması kolay:

Çok oyunculu modlarda diğer oyuncuları ele almadan önce kapsamlı tek oyunculu hikaye modunu oynayarak temel bilgileri öğrenebilirsiniz. Eğitimde oynamayı bitirdikten sonra ücretsiz kart paketlerinizi aldığınızdan emin olun; bunları almak için ana menüden sandığınıza gitmeniz yeterlidir. Bonuslar ve günlük görevler, her gün yeni kart paketlerinin kilidini açmanıza yardımcı olur, böylece en iyilerle rekabet edebilecek bir desteniz olması uzun sürmez.

– İyi dengelenmiş:

Shadowverse’te diğer kart oyunlarından daha az RNG var, bu da onu son derece dengeli hale getirmiş: Eğer zirveye çıkacak olursanız, şansınıza değil yeteneklerinize güvenmeniz gerekir. Ve hiçbir kartın veya deste türünün çok baskın olmamasını sağlamak için her ay denge ayarlamaları yapılıyor.

– Yeni kart genişletmeleri düzenli olarak oyuna geliyor:

Oyun içeriğinin asla eski kalmamasını sağlamak için her üç ayda bir yeni kart genişletmeleri ekleniyor. Ve her genişleme yeni deste oluşturma stratejilerini ve savaş taktiklerini, hatta yeni lider sınıfları ve oyun modlarını açığa çıkarıyor. Oyundan çabuk sıkılmayacağınız ve uzun süreler oynayabileceğiniz anlamına geliyor.

– Güzel görseller:

Shadowverse’teki tüm kartlar, Japonya’nın en iyi sanatçılarından bazılarının muhteşem çalışmasına sahip ve her kart animasyonlu bir versiyon olarak mevcuttur.

– Kalabalık bir topluluk:

Topluluk turnuvaları ve e-spor yayınları her hafta düzenleniyor ve takılı kalmanız durumunda bir ton deste inşa etme kaynağı sunuluyor.

Shadowverse Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1/10 (64-bit)
İşlemci : Core i3-3225/AMD A8-7650K
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 6.7 GB
Ekran Kartı : GeForce GT 640/Radeon HD 5770
DirectX : 11
Artıları
  • Ayrı 7 sınıf
  • Yüksek kalitede grafikler
  • Çalışılmış karakter dizaynları
  • Minimum RNG
Eksileri
  • Kartlar değiş tokuş yapılamıyor