Luxor: Amun Rising İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Luxor: Amun Rising, sevilen aksiyon-bulmaca oyununun devamı olarak Antik Mısır’ı kıyametten kurtarmak için geri döndü. Yine bir sürü bölümde zafer ve macera sizi bekliyor.

Bu kez, Firavunu devirmeden ve iki ülkeyi kaosa sürüklemeden önce asi Megiddo Prenslerini yenmelisin! Bir kez daha, 88 yeni, yepyeni seviye ile savaşırken meydan okuma kolay olmayacak. Mistik kanatlı böceğinizi sihirli küreler çekmek için kullanmalı, yaklaşan renkli küreleri yok etmek için üç veya daha fazla eşleşme yapmalısınız. Yolun sonundaki Piramitlere ulaşmadan önce hepsini durdurun … ya da tüm Mısır kaderine mahkum olacak!

Isis’in güçleri, patlayıcı Güneş Hiyeroglif ateş topları, gürleyen Yıldırım Cıvataları ve Bokböceği Renk Bombaları da dahil olmak üzere yeniden emrinizde. Bu ciddi yükselen tehditle yüzleşmenize yardımcı olmak için Isis, karşılaştığı ilk on küreye kadar yok etmek için Piramitlerden büyülü bir akrep isteyen yeni Akrep güçlendirmesini de verdi. Tüm bir zincir zincirini ortadan kaldırmak, onları iten bokböceği minyonunu yok edecek ve içinde gizli Bonus Gem’i serbest bırakacak. 30 altın Ankh parası toplayarak ekstra bir hayat bile kazanabilirsiniz.

Luxor: Amun Rising Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
İşlemci : Intel Pentium 4 2.00GHz
Ram : 128 MB
Harddisk Alanı : 20 MB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 6200
DirectX :
Artıları
  • Sevilen Luxor oynanışı
  • Çok sayıda yeni level
  • Yeni güçlendiriciler
Eksileri
  • Bazı bölümler aşırı zor