Farm Frenzy 3 Ice Age ikon

Farm Frenzy 3: Ice Age İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Farm Frenzy 3 serisinin yeni macerası olan Farm Frenzy 3: Ice Age size buz devrinde bir çiftlik yönetmenin nasıl olduğunu gösterecek. Oyunda oynayabileceğiniz 90 bölüm bulunuyor ve gerçekten bağımlılık yapan bir oyun. Oyunun temasına uygun olarak oyunda penguen ve mamut gibi Buz Devri hayvanları bulunuyor. Oyunda yeni ürünler ürettikçe sizi şaşırtıcı yeni özellikler  ve sürprizler keşfedeceksiniz.

Serinin bu oyununda Scarlett güneşli sıcak iklimi terk etmeye karar veriyor ve gazete ilanında gördüğü Kuzey Kutbundaki bir çiftliği satın alıyor. Kuzey Kutbuna gidip çiftliğe geldiğinde bakımsız bir çiftlik ve ona nasıl dondurma yapmayı öğretebilecek iki kardeşle karşılaşıyor. Oyun yine eğlenceli grafikleri ve kendine has temposu ile her yaştan oyunseverin beğenerek oynayacağı bir oyun. Yine Farm Frenzy serisinin temelini oluşturan çiftlikteki hayvanları yetiştirip onların ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da tarlalara ekeceğiniz ürünlerle uğraşıp tesislerinizi geliştirerek daha iyi bir çiftliğe sahip olma ve daha çok para kazanma mantığı geçerli. Tek fark bu sefer hayvanlar kutup hayvanları yetişen ürünler de ona göre farklılık gösteriyor.

Eğer daha önceden herhangi bir Farm Frenzy oyunu oynadıysanız Farm Frenzy 3: Ice Age oyununa çok çabuk adapte olacaksınız. Bu sefer ürün veren bir tarla yerine sürekli balık çıkarabildiğiniz buzda açılmış bir balık deliği ile oyuna başlayacaksınız. Burası size belli bir gelir getiriyor. Bundan sonra oyunda size verilen görevleri yerine getirerek ilerliyor. Bu görevler belli bir yer inşa etme veya belli bir ürün yetiştirme şeklinde olabiliyor. Bu arada çiftliğinize zarar verecek kutup ayısı saldırıları olabiliyor. Bu tehlike durumlarında onları bir an önce etkisiz hale getirerek zararı minimuma indirebilirsiniz.

Yaşı çok büyük oyunculara pek hitap etmese de, düzgün ve eğlenceli oynanışı, çizgi filmi andıran görselleri ile basit eğlence tarzında çiftlik oyunlarını sevenler için iyi bir alternatif olmuş. Oynayan herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz…

Artıları
  • Güzel ses ve görsel efektler
  • İlgi çekici animasyonlar
  • Zorluk ve oyun temposu iyi ayarlanmış
  • Çok uzun ve tekrar oynanabilir
Eksileri
  • Serinin önceki oyunlarına çok benziyor