Heresy War ekran görüntüsü

Heresy War İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Heresy War, uzay gemilerini yönettiğiniz ve uzaydaki diğer uzay gemileri ile savaştığınız bir uzay simülasyon oyunu.

Oyunun konusunu son dünya savaşından sonra oluşan katastrofik ortamdan geride kalanların insanlığın yeniden doğumu için olan çabaları oluşturuyor. Gelişen teknoloji ile savaşlar artık uzaya taşınmıştır. Ortaya çıkan sivil savaşlarda The Core isimli bir filodaki en iyi savaşçılardan birisini siz yönetiyorsunuz. Her göreve başlangıçta istediğiniz uzay gemisini seçerek başlayabiliyorsunuz. Oyun burada oldukça cömert davranmış. Uzay gemilerinde kilit olmadan oynamanıza izin veriyor.

Görevler genellikle uzay boşluğunda düşman gemileri ile savaşmak şeklinde oluyor. Aslında uçak savaş simülasyonu oyunları oynamış biriyseniz bu tür de size çok farklı gelmeyecek. Düşmanlarınızı boşlukta gördüğünüz onları geminizdeki silahlarla vurmaya çalıştığınız, düşman gemilere kilitlenebildiğiniz it dalaşı tarzı savaşlar oyunda yer alıyor.

Oyunda oldukça detaylı bir şekilde hazırlanmış uzay ortamı, gezegenlerin görünümü, diğer uzay araçları bu türden hoşlananları mest edecek şekilde. Diğer uzay araçları ile uzayda savaşmak ise oyunculara değişik bir tecrübe yaşatsa da bir süre sonra oynanış hep tekrar ediyormuş gibi geliyor. Oyunda hem uzay gemisinin içinden hem de dışından görüntü ile savaşacağınız savaşlar bulunuyor.

Oyunun Özellikleri:

  • Görev tabanlı ve hikaye ile ilerleyen oynanış
  • Arcade ve simülasyon tarzı kontroller
  • Oyuncunun oynanışına göre şekillenen düzlemsel olmayan görevler
  • Kendinizin ayarlayabileceğiniz zorluk seviyesi
  • Sezgisel arayüz ve kontroller