Mini Ninjas ikon

Mini Ninjas İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mini Ninjas oyunu yüksek dozda aksiyon ile gizlenme ve keşfetme türlerini çok iyi bir şekilde bir araya getiren aksiyon ve macera oyunudur. Ninja oyunları indirmeyi sevenlerin ilk tercihlerinden birisi olan oyun her yaştan oyuncunun zevkle oynayabileceği türde bir oyun. Mini Ninjas oyunu daha önce beğenerek oynadığımız Hitman serilerinin de yapımcısı olan IO Interactive tarafından geliştirilmiş.

Oyunda yönetebileceğiniz 6 farklı minik ninja bulunuyor. Bunların arasında Hiro isimli baş karakterin maceralarına tanık olacaksınız. Hiro’nun köyüne kötü kalpli bir savaş lordu kötülüğünü saçmak için geliyor. Bu kötü kalpli lord Kuji büyüsü yaparak hayvanları kendi askeri haline getirmiş. Biz de Hiro’ya yardımcı olarak köyünü kurtarmasını ve kaybolan ninja arkadaşlarını bulmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu yolda Hiro’ya yardımcı olan bir de hocası var. Hocanızın tavsiyelerini gördüğünüz kısım ise oyunun öğretici bölümü.

Oyundaki açık dünya sayesinde keşfedilecek tonla içerik sizleri bekliyor. Oyunda sizin gibi ninja savaşçılar ve sizin dışınızdaki yaratıklarla yüksek aksiyon içeren dövüş sahnelerine de katılacaksınız. Başlarda sanki bir platform oyunu oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz ama oyunun türüne tam anlamı ile platform demek doğru olmaz.

Oyunun renkli ve bir animasyonu andıracak tondaki grafikleri oyunun en çarpıcı noktalarından. Eğlenceli oyun müzikleri ve oyunun bütünlüğünü bozmayan sesler de oyunun kalitesini artırmış. Hızlı tempolu ve aksiyon dolu sevimli bir oyun arıyorsanız bu oyunu size tavsiye edebiliriz.

Artıları
  • Hareketli ve birbirine bağlı bir dünya
  • Keşfetme isteğini artıracak level dizaynları
  • Çok fazla dövüş seçeneği
  • Harika oyun müzikleri
Eksileri
  • Dövüşmek yorucu olabiliyor
  • Uyum sağlayamayan kamera açıları