Veterans Online ikon

Veterans Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Veterans Online, oyuncuların taktiksel PvP çatışmalarında tek oyunculu veya takım olarak yarıştığı bir nişancı oyunudur. Avantajınız için çeşitli haritalarda araziyi kullanarak Headshots ve Backstabs gibi savaş mekaniklerinde ustalaşın.

Her şeyin silahlı çatışmalar olduğu, oynaması ücretsiz bir nişancı oyunu olan Veterans Online’da mücadeleye katılın. Keskin nişancı tüfeği, av tüfeği ve bıçak gibi çeşitli silahlar kullanın. Basit fırlama hareketlerinden ve tuzak kurmadan Arkadan Bıçaklama ve Kafadan Vuruşlara kadar savaş mekaniğinde ustalaşın.

Başarıların kilidini açın ve karakterleri özel oyun tarzlarına göre şekillendirmek için donatılabilir dövüş becerileri edinin. Karakterleri silah görünümleri, kostümler ve alay hareketleri gibi kozmetik öğelerle kişiselleştirin. Ortalığı kasıp kavuran tanklar gibi farklı araçlara atlayın. Dinamik bir eşleştirme sistemi aracılığıyla tek başına veya takım dereceli PvP savaşlarında yarışın. Çeşitli haritalarda oynayın, sağlık paketleri gibi öğeleri toplayın ve taktik avantajlar için araziyi kullanın.

Veterans Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, 64 bit
İşlemci : Intel® Core™ i3 4th Gen Processor
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 3 GB
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 760 / Radeon R7 260X
DirectX : 11
Artıları
  • Solo ve takım için PvP merdiveni
  • Askerler çeşitli oynanışlar için modifiye edilebilir
  • Hızlı tempolu savaş ortamı
Eksileri
  • Küçük oyuncu tabanı
  • Silah gücü dengeleme sorunları