Trine ikon

Trine İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Trine, Frozenbyte firması tarafından 2009 yılında geliştirilen, beceri gerektiren ve aksiyonu bol bir platform oyunudur.

Oyunun hikayesine bakacak olursak kralının ölümü ile kaosa sürüklenen bir krallığın başından geçenler oyunun konusunu oluşturuyor. Oyunun başrollerinde ise sizin yöneteceğiniz şövalye Pontius, hırsız Zoya ve büyücü Amadeus. Frozenbyte oluşturduğu karakterlere farklı kişilikler ekleyerek oyunu da karakterleri de unutulmaz kılmayı başarabilmiş. Öyle ki şövalye aslında çok yavaş hareket edebilen birisi. Hırsız aç gözlü karakteri ile dikkat çekiyor. Amadeus ise yaşlı bir büyücü olmasına rağmen kadın düşkünü bir karakter olarak oyuna yansıtılmış.

Oyunda Büyücü, Şövalye ve Hırsız olmak üzere yönetebildiğiniz 3 farklı karakter bulunuyor. Her karakterin kendine has özel yetenekleri bulunuyor ve siz bu yeteneklere göre doğru değerlendirmeyi yaparak bölümleri geçmek için gereken karakterleri gereken yerlerde kullanmalısınız. Oyunda bu 3 karakterin de can çubuğu farklıdır ve diğer 2 karakter hayattayken bir karakter canı bitince ölebilir. Ama ölen karakterler bir sonraki bölümde tekrar gelir. Hırsız karakterini hız ve çeviklik gereken yerlerde, eşyaları hareket ettirme ve su altında sınırsız kalabilme özellikleri ile büyücüyü ve düşmanlarla dövüşme ve güç gerektiren yerlerde de şövalyeyi kullanabilirsiniz. Oyunda karşınıza çıkan sandıklarda karakterlerinizi güçlendirecek bonuslar olabilir.

Oyunun görselleri gerçekten göze hoş gelen ve oyun için eşsiz bir şekilde üretilmiş grafiklerden oluşuyor. Oyunun renkleri ve gölgelendirmeler, mekan tasarımları hepsi bir arada bir bütünlük oluşturuyor.

Trine Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista
İşlemci : 2.0 GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : 128 MB, ATI Radeon X800 veya NVIDIA GeForce 6800 veya üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Uğraşılmış sanat tarzı
  • Eğlenceli fizik tabanlı bulmaca ve platformlar
  • Düzgün çalışan kontroller
  • Co-Op modu da çok eğlenceli
Eksileri
  • Oyun fiziği bazen kafa karıştırıcı olabiliyor