baldi's basics classic ikon

Baldi’s Basics Classic İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Baldi oyun karakterleri içerisinde görebileceğiniz en saçma oyun karakteri olabilir. Kel kafalı pek de özelliği bulunmayan Baldi bir kaç youtuberın oyunu oynaması ile fenomen bir oyun haline geldi.

Oyun her ne kadar saçma bir ilerlemeye sahip olsa da korku atmosferi nedeni ile oyuncular tarafından talep görüyor ve oynanıyor. Baldi’den kaçarak okul koridorlarında korku dolu yolculuğuna eşlik etmek istiyorsanız oyunu indirebilirsiniz.

90’ların ürpertici / kötü eğitici eğlence oyunlarından esinlenerek, Baldi korku oyunu gerçek eğitimsel değeri ile gerçekten garip bir oyun olarak ortaya çıkıyor. 7 not defterini de toplayın ve Baldi’den saklanarak okuldan kaçın. Baldi’nin okulda ilerlemenizi yavaşlatacak ve sizi yakalanma riskine sokacak birçok arkadaşı var, bu yüzden her bir karakterin nasıl çalıştığını ve bunları kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi öğrenin. Öğeleri bulun ve kazanma şansınızı artırmak için akıllıca kullanın. Bu oyun eğlenceli, ürkütücü, gerçekten tuhaf ve ücretsiz, o yüzden devam edin ve bir göz atın!

Baldi’s Basics Classic Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 (SP1+)
İşlemci : 1.5 GHz ve üzeri
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 8330 ve eşdeğeri
DirectX : 10
Artıları
  • İlginç karakterler
  • Korkutucu olabiliyor
Eksileri
  • Grafikler!!!!