Bleach Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bleach Online , popüler anime ve manga Bleach dünyasında geçen, Oynaması Ücretsiz bir MMO‘dur. Kaptan Komutan Yamamoto tarafından kurtarıldınız, çünkü ağır yaralandınız, 1000 yıl uyudunuz. Sonunda uyandığında tüm anılarını unuttun; Unutulmuş anılarınızı aramak için Yamamoto sizi İnsan Dünyasına gönderiyor. İnsan Dünyasında, Ichigo ve arkadaşlarıyla arkadaş oldunuz ama Aizen’in komplosu yüzünden, asi olarak yargılandınız. Arkadaşlarını nasıl kurtaracaksın? Mürettebatınızı toplayın, iyi savaşın ve Aizen’i devirin!

Orijinal Anime Hikayesi – Bleach Online, kaynak materyale çok sadık kalıyor ve hem yeni hem de eski hayranları memnun edecek. Seyahat ederken Ichigo ve Aizen gibi birçok ünlü karakterle tanışacak ve hem onlarla hem de onlara karşı savaşacaksınız. Renkli grafikler ve keyifli animasyonlar anime deneyimini derinleştirir.

Sıra Tabanlı Savaş – Bleach Online, sıra tabanlı bir savaşta bir karakter oluşumu etrafında döner. Oluşumunuzdaki karakterler öncü, saldırı ve destek rollerini yerine getiriyor ve onları doğru yerlere yerleştirmek, yetenekleri iyi zamanlamak ve kombinasyonları kullanmak başarının anahtarı olacaktır.