Football Manager 2022 ikon

Football Manager 2022 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Football Manager 2022, Sports Interactive firması tarafından geliştirilip SEGA tarafından yayınlanan menajerlik oyunudur. Zaten tüm oyunseverler tarafından oyun dünyasının en iyi futbol menajerlik oyunlarından birisi olarak kabul edilen oyun 2022 versiyonunda da beklentileri karşılıyor.

Futbolun yeni ve genç teknik direktörlerle daha çok taktik ağırlıklı hale gelmesi FM 22 oyununda da karşılık bulmuş. Siz de yenilikçi bir teknik direktör olmalı, yeni taktikler denemekten korkmamalı ve transfer ve oyuncu gelişimi konusunda uzmanlığınızı göstermelisiniz.

Oyun veritabanı her yeni çıkan versiyonu ile birlikte genişlemeye devam ediyor. FM 22’de tam 123 farklı futbol liglerinde menajer olarak görev yapma şansını yakalayacaksınız. Bu liglerde top koşturan 500.000’e yakın futbolcunun istatistikleri çok dikkatli scout ekipleri tarafından oyuna aktarıldı.

Kulüplerin elverdiği bütçeleri kullanarak transferlerinizi tamamlayıp gereken kulüp yükseltmelerini gerçekleştirmeye karar verebilirsiniz.

Oyunun veri anlamında da kendini aştığını söyleyebiliriz. Verilerin içinde kaybolup taktik geliştirmek isteyenleri düşünen oyun yapımcıları çok güçlü bir veri merkezi hazırlamışlar.

Football Manager 2022 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 64-bit, 8/8.1, 10
İşlemci : Intel Core 2 veya AMD Athlon 64 1.8GHz+
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 7 GB
Ekran Kartı : Intel GMA X4500, NVIDIA GeForece 9600M GT, AMD/ATI Mobility Raedon HD 3650 - 256MB VRAM
DirectX : 11
Artıları
  • Oynayabileceğiniz en derin simülasyon oyunlarından
  • Güncellenmiş maç motoru ve oyun içi deneyimi iyileştiren animasyonlar ile şık görünüm
  • Etkileyici yeni Data Hub ve gelişmiş istatistikler
  • Oyun mekaniklerinde olumlu gelişmeler
Eksileri
  • Lisans eksiklikleri mevcut