Smugglers IV - Doomsday ikon

Smugglers IV – Doomsday İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Smugglers IV – Doomsday eğlenceli bir sıra tabanlı uzay ticaret yapma strateji ve simülasyon oyunudur. Oyunda suç ve savaşla yıkıma uğramış bir galakside bir uzay gemisinin kontrolünü sağlıyorsunuz. Uzay geminiz ve yetenekli mürettebatınız ile uzayda var olmak için gerekli ticari yetenekleri göstermeli ve para ve yeni yetenekler kazanmalısınız. Böylece mürettebatınızı ve uzay geminizi geliştirerek daha güçlü hale gelebilirsiniz.

Oyunda yerine getirebileceğiniz görevler bulunuyor. Bu görevleri seçerek tamamladığınızda ödüller ve para kazanıyorsunuz. Görevleri tamamlayıp güçlendikçe daha güçlü düşmanlarla savaşma imkanına da sahip olacaksınız. Görevlerden kazandığınız paralarla yeni gemiler satın alabilirsiniz. Bu paralarla mevcut ekipmanlarınızı geliştirmeniz ve daha güçlü hale getirmeniz de mümkün. Başarıyı elde ettikçe daha büyük gemilere, görevlere sahip olurken zorlu düşmanlarla savaşacaksınız.

Oyun ekranında kazandığınız parayı ve geminizin çeşitli bölümlerini gördüğünüz ekranlar yer alıyor. Burada istediğiniz bölümleri seçerek hakkında bilgi alabilir ve geliştirme seçenekleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Oyunda düşmanlarınızla karşılaştığınızda sıra tabanlı bir savaş başlıyor. Bir dönüşte düşmana saldırırken diğer dönüşte de düşmanın yaptığı saldırıya karşılık savunma yapmaya çalışıyorsunuz. Ticaret ekranında hangi maldan elinizde ne kadar olduğunu ve güncel pazar değerini görüyorsunuz.

OGame oyununu daha önceden oynamışsanız Smugglers IV – Doomsday oyunu size çok benzer gelecektir. Uzay teması, ticaret ilişkileri ve görsellerin benzer olması bu iki oyunu birbirine yaklaştırıyor. OGame oyununu severek oynayanlar büyük ihtimalle Smugglers IV oyununu da seveceklerdir.

Smugglers IV – Doomsday Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP, Vista, 7
İşlemci : 500MHz+
Ram : 256MB+
Harddisk Alanı : 100 MB
Ekran Kartı :
DirectX : 9.0
Artıları
  • 6 farklı uzmanlık seçimi
  • 60 farklı yetenekte uzmanlaşma
  • Uçurabileceğiniz gemi çeşitliliği
Eksileri
  • Oyunun başlarında ticaret çileden çıkarıyor
  • Düşük çözünürlüklü grafikler