Amnesia The Dark Descent ikon

Amnesia: The Dark Descent İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Amnesia: The Dark Descent oyunu, psikolojik gerilim oyunlarından hoşlananların en çok sevdiği oyun olacağa benziyor. Beyninizin size oynadığı oyunlarla tam bir psikolojik savaş içerisinde olan bir bireyin macerasına tanık oluyoruz bu oyunda. Oyun hem adventure hem zeka hem de aksiyon figürlerini içerisinde barındırmakta. Etkili ve sürükleyici bir oyun arayanlara tavsiyemizdir.

Bir gün uyanıyorsunuz ve nerede olduğunuzu bilmediğiniz bir yerde yalnız başına olduğunuzu görüyorsunuz. Oraya nasıl geldiğinizden ve neden orada olduğunuz konusunda en ufak bir fikriniz yok. Etrafınızda bulunan kimlikler ve küçük not parçacıklarından başınızdan geçenleri anlamaya çalışıyorsunuz. Bu sadece oyunun başlangıcı. Genel anlamıyla bu oyunu oynuyorsanız psikolojik bir korku oyunu oynuyorsunuz demektir. Oyundaki her detay sizi ürpertmek için hazırlanmış, cesur bir yüreğe sahip değilseniz oyunu setup dahi yapmanızı tavsiye etmeyiz.

Amnesia: The Dark Descent oyunu, Frictional Games firması tarafından oyun severler ile buluşturulmuştur. Oyundaki kahramanımız Türkçe amnezi olarak bilinen hafıza kaybı hastalığına sahip ve sürekli hafıza kayıpları yaşamakta. Bu da oyunu daha önce yapılmış olan psikoloji ve korku oyunlarından ayırıyor. Oyunda her şeyi hatırlamasanız bile ilerledikçe bazı mekanlar ve objeler görerek yavaş yavaş hafızanızı yerine getiriyor ve flashbackler sayesinde parçaları birleştirmeye başlıyorsunuz. Özellikle burada daha fazla detay vermeyerek oyunun muhteşem senaryosundan sizleri mahrum bırakmak istemiyoruz.

Amnesia: The Dark Descent minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
İşlemci : 2.0Ghz
Ram : 2048MB
Gerekli Boşluk: 500MB
Video Kartı : Radeon X1000/GF 6

Artıları
  • Oldukça ürkütücü mekanlar ve atmosfer
  • Korkutucu yaratıklar
  • Puzzle ve fizik unsurlarını birleştiren zeka
  • Aklınızı başınızdan alacak korkunç sesler
Eksileri
  • Bazı puzzlelar çok kolay
  • Seslendirmelerde sıkıntı olabiliyor