Jalada Air Strike Afghanistan ikon

Jalada Air Strike Afghanistan İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Simülasyon oyunları arasında kendine has bir yeri olan Jalada Air Strike Afghanistan uçak simülasyon oyunu sevenlere yönelik geliştirilmiş bir oyun olarak öne çıkıyor. Diğer uçuş simülasyonlarını geride bırakan oyunumuz tehlikeli görevleri, aksiyon dolu sahneleri ile büyük bir oyuncu kitlesine ulaşıyor.

Jalada Air Strike Afghanistan – İnceleme

Oyunu incelediğimizde göze çarpan ilk şeyin hava bombardımanlarında oldukça iyi görselliğin yakalanması ve bunun ses efektleri ile desteklenmesi olduğunu söyleyebiliriz. Yayınlandığı ilk yıl diğer birçok simülatörü geride bırakan Jalada gerçeklik açısından iyi bir puanı hak etmekte.

Oyuna Giriş – İlk İzlenim

Oyunda amaç verilen görevlerin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi ve belirtilen hedeflerin yok edilmesi esasına dayanıyor. Düşman cephelerine yaptığınız taarruzlar ve bombardımanlar ile hedefleri yok etmeli ve sonraki aşamaya geçmelisiniz. Oyun sırasında size önceden belirlenen hedefler hakkında verilen koordinatlar doğrultusunda uçağınızda gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra belirlenen hedefe doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. İlk aşamada daha basit görevler sunulurken ilerleyen bölümlerde görev zorlukları artıyor. Örneğin ilk görevlerde belirtilen düşman barınaklarını vurmanız istenirken buralarda bulunan uçaksavarlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Bir diğer dikkat edilmesi gereken durum ise size verilen görev dışına çıkmamanız gerektiği. Bombardıman için verilen hedefler dışında başka yerleri vurmanız görevin başarısız olmasına neden olabiliyor. Ayrıca havada size herhangi bir düşman saldırısı olması durumunda görev sınırları içerisinde özgürce karşılık verebiliyorsunuz. Oyuna başlarken piyade er olarak basit bir uçak kullanıyor olsanız da başarılı olduğunuz görevlerden sonra rütbe alarak daha iyi uçaklara terfi edebiliyorsunuz. Grafikler açısından ise bir mucize beklemeniz durumunda oyundan yeteri kadar memnun kalacağınıza eminiz. Eğer sizde uçak simülasyonlarına ilgi duyuyor ve bir oyundan keyif almak istiyorsanız Jalada Air Strike Afghanistan’ı mutlaka denemelisiniz.

Jalada Air Strike Afghanistan Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
İşlemci : Pentium 3 ve üzeri
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 50 MB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9
Artıları
  • Bu türü sevenlere hitap ediyor
Eksileri
  • Sesler ve efektler başarısız
  • Dış çevre çok özensiz hazırlanmış