Gta 4 ikon

Grand Theft Auto IV İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Her yeni versiyon ile rekorlar kıran Grand Theft Auto serisi, GTA 4 ile yine ortalığı salladı ve oynanma rekorları kırmaya devam ediyor. Take Two Interactive firması tarafından dağıtıcılık görevi üstlenilen sevilen aksiyonda Rage oyun motoru kullanılmış. 5 Aralık 2008 tarihinde ülkemizde piyasalara sürülmüş olup ilk çıktığı günden beri büyük ilgi toplamıştır. PS3, Pc ve Xbox 360 konsollarına yönelik olarak hazırlanmıştır. Kategori olarak 3. şahıs nişancı oyunu olarak nitelendirilmesi bizlere heyecanlı anlar yaşatacağının göstergesidir. Grafiklerinde artış oyundaki inandırıcılığı arttırmış durumdadır. Gta 4 indirip oynayacak kişilerin bilgisayarlarının iyi bir donanıma sahip olmasını gerektirecektir. Beğeni toplayan oyuna başladığınızda gerçek yaşamla ne kadar benzer olduğunu rahatça görebileceksiniz. Şimdi isterseniz sizi hiç bekletmeden oyuna götürelim ve oyunun ayrıntılarını hep beraberce öğrenelim.

GTA 4 başrol oyuncusu Niko Bellic

Detaylara girmeden evvel oyun içinde devamlı takip edeceğiniz başrol oyuncumuz Niko Bellic Amerika yerlisi bir kişi olmayıp buralara Avrupa’dan göç eden ve zamanında yasal olmayan işlerle uğraşmış bir kişidir. Zengin olmak için hayatı boyunca elde edemeyeceği varlıkları Amerika’da elde edeceğini düşünerek Liberty bölgesine gelir. Fakat her insanın planlarında ufak tefek aksilikler çıkabilmektedir. İstediğini elde edebilmek için zorlu yollardan geçecek olan Bellic’e bu serüvende sizler eşlik edeceksiniz. İşiniz kolay olmayacak ama belki bu serüvende işinizi kolaylaştırmak için kullanabileceğiniz bir sürü silah ve araç olacak. Özellikle silah çeşitleri oldukça arttırılmış. Kullanabileceğiniz, Sniper, RPG gibi özel silahlar işlerinizi oldukça kolaylaştırıyor

GTA 4 Sosyal Hayatı Öne Çıkaran Bir oyun

Hayatın gerçeklerini oyunda yaşamak isteyenler Gta serisini denemeden geçemiyorlar. Bu sürümde de Liberty şehri içinde sosyal hayatın derinliklerini görecek ve hayatın gerçek yüzüne daha yakın olacaksınız. Sevdiğiniz kişilerle dostluk kurma, belli mekanlara beraberce gitme gibi vaziyetler bu seride öne çıkarılmıştır. Bazı bölümleri geçebilmek için ekip arkadaşlarınızın da yardımına ihtiyaç olacak. Bazı bölümlerde ise ekip olarak banka soygunu yapacaksınız. Ekibinizle ve arkadaşlarınızla birlikte uyumlu olmaya alışsanız iyi edersiniz.

Grand Theft Auto IV Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8 / Vista
İşlemci : Core 2 Duo 1.8 GHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 16 GB
Ekran Kartı : 256 MB, Geforge 7900
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Karakter tabanlı müthiş hikaye
  • Önceki oyunlara oranla geliştirilmiş kontroller
  • Liberty City çok gerçekçi ve yaşayan bir şehir
  • Komedi unsurları içeren radyo ve tv şovları
Eksileri
  • Bazı yapay zeka sorunları