Angry Birds 2011 ikon

Angry Birds 2011 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Akıllı telefonların çıkması ile birlikte en çok oynanan oyunlardan birisi olan Angry Birds, yani Türkçe anlamı ile sinirli kuşlar, artık Pc için oynanabilecek hale getirildi. Oyunu bilgisayarınıza indirip, hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Her biri birbirinden zevkli ve bazı bölümleri sinir eden bu oyunda, domuzları patlatarak diğer bölümlere geçmeye çalışıyorsunuz.

Rovio firması, cep telefonları ve android sistemler için, parmakla oynanabilecek ve oyuncuların keyif alacağı bir oyun tasarlamak istedi. İlk taslak olarak, sapanla atılan kuşların karşıdaki kafesleri kırdıkları bir oyun tasarladılar. Oyunu daha da geliştirdiklerinde ise, oyun dünyaca tanınan bir oyun haline gelmişti. Daha sonra Pc kullanıcıları için de oyunu tanıtma fırsatını geri çevirmediler ve telefon için olan oyunlarının pc sürümlerini de çıkarttılar.

Angry Birds 2011 oyununu isterseniz tek başınıza bölümleri geçerek, isterseniz bir arkadaşınızla iki kişilik yarışma şeklinde isterseniz de online olarak oynayabiliyorsunuz. Oyunun en ilgi çekici yönü ise kendi dalında bir ilk olması. Gerçekten yaratıcı bir fikirle çıkan oyun, hakettiği ilgiyi de fazlası ile gördü. Yapımcı firmasını multimilyonerler sınıfına sokan Angry Birds şu an hala cep telefonlarının en popüler oyunu. Mobil uygulama yüklemeyi test edecek kişilerin de aklına ilk gelen app olarak dikkat çekiyor.

Angry Birds 2011 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Xp / 7 / Me / Vista
İşlemci : Pentium 4 2.0GHz / Athlon XP 2500+
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 512 MB
Ekran Kartı : GeForce 6200 / Radeon Xpress 1200 Series
DirectX : 9
Artıları
  • Yenilikçi oynanış
  • Fizik puzzle çözmenin zevki
  • Kuş tipleri çok iyi
Eksileri
  • Ara videolar ve görseller daha iyi olabilirdi