Dirt Track Racing 2 ikon

Dirt Track Racing 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dirt Track Racing 2, şu anda aktif olmayan Ratbag Games firması tarafından geliştirilmiş bir araba yarışı oyunudur. Dirt Track Racing 2, Ratbag tarafından çıkartılan Dirt serisinin 3. ve son oyunudur. Oyunda 15 single player ve 9 multiplayer rakip ile yarışabiliyorsunuz. 2002 yılında yayınlanmış bu araba oyunu çıktığı senelerde popülerdi fakat günümüzde çok daha gelişmiş alternatifleri mevcut.

Oyunda kariyer modu ve multiplayer modu olmak üzere 2 farklı oyun modu bulunuyor. Oyuncular oyuna en düşük sınıftan başlıyor. Oyunun başında size sıradan bir araba alacak ve ilk yarışların parasını yatıracak kadar az miktarda bir para da veriliyor. Farklı farklı bir kaç seriye katılabiliyorsunuz. Bundan sonra damalı bayrağı ilk görüp para kazanıp daha iyi araçlar satın almak oluyor amacınız. Ayrıca yarışları kazandıkça sponsorların da ilgisini çekiyorsunuz ve sponsor kazançları da size para sağlıyor. Multiplayer modunda 9 rakibe karşı online yarışlara katılıyorsunuz.

Oyunda uzunlukları ve zorlukları değişkenlik gösteren 14 farklı pist bulunuyor. Bu pistlerden bazıları Knoxville Raceway ve Bloomington Speedway gibi gerçek dünyadan pistler, bazıları da oyun için hazırlanmış gerçek dünyada var olmayan pistler. Oyunda klasik araçları da içeren bir çok araca da rastlamanız mümkün.

Dirt Track Racing 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 98 / ME / 2000 / XP
İşlemci : Intel Pentium II 400 MHz veya üzeri
Ram : 64 MB
Harddisk Alanı : 200 MB
Ekran Kartı : 8 MB
DirectX : 8.0
Artıları
  • Sponsorlardan para kazanma sistemi
  • Araç kirlenme fikirleri
Eksileri
  • Çok çok eski grafikler
  • Yetersiz sesler