Burnout Paradise The Ultimate Box ikon

Burnout Paradise: The Ultimate Box İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bu güne kadar oynadığınız Burnout oyunlarından en tehlikeli ortama sahip olan Burnout Paradise: The Ultimate Box yine üst düzeyde bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun geçtiği şehir olan Paradise City aynı zamanda oyuna ev sahipliği yapan şehirler arasında en genişi olma ünvanını da elinde tutuyor.

Böyle muazzam bir açık dünya olması 70 değişik arabayla keşfedilecek yüzlerce kilometre yola ve tünel geçişlerine sahip bir şehirde sanki aynı yerden iki kere geçmiyormuş gibi bir keyif yaşatabiliyor. Şehirde ilk önce yapmanız gereken iş ise Paradise City sürücü belgesi almak olacak. Övüneceğiniz Burnout lisanasını kazanabilmek için, bilboardları delip geçin, rampalardan zıplayın ve çarpışmalara katılın.

Burnout serilerinden alışık olduğunuz oynanış ve oyun modları tamamı ile Burnout Paradise: The Ultimate Box oyunu için de geçerli. Özellikle PC versiyonu için bunlara ek olarak tonla geliştirmeler de mevcut. En başta artık gece saatinde ve gündüz saatinde araç sürmenize göre dış çevrenin de gece ve gündüz olması özelliği eklenmiş. Gece yarışlarının yerini hiçbir şey tutmaz diyenler bu olaya çok sevinecek. The Ultimate Box ayrıca motorsiklet yarışları heyecanını da oyuncuyla buluşturuyor. Oyuna yeni eklenen 70 adet yeni motorbisiklet bölümü bulunuyor. Oyunda mevsim değişkenliği de oynarken gözünüze çarpacak bir diğer yeni özellik olacak.

Oyunun grafikleri hem size hızı hissettirecek hem de kazaları gerçekmiş gibi hissettirecek kadar kaliteli. Sesler de oyunun heyecanını arttırıcı yönde oyunla uyumlu olmuş. Oyundaki yarış sistemlerinin zorlukları biraz daha iyi ayarlanabilirdi ama yine de oynamayı kaçırmamanız gereken bir oyun.

Burnout Paradise: The Ultimate Box Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP2 / Vista / 7
İşlemci : 2.8 GHz Intel Pentium 4
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Hızı hissettiriyor
  • Güzel kurgulanmış açık bir şehir
  • Başarılı kontroller
  • Gerçekçi kazalar ve hasar sistemi
  • Araç çeşitliliği
Eksileri
  • Zorluk seviyeleri daha iyi ayarlanabilirdi