Adam’s Venture 3 Revelations ikon

Adam’s Venture 3 Revelations İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Macera
  • Adam’s Venture 3 Revelations İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Adam’s Venture 3 Revelations, Vertigo Digital Entertainment tarafından geliştirilen TPS türünde bir macera oyunudur. Tarz olarak Tomb Raider oyununu hatırlatan bir yapısı olan Adam’s Venture oyunları her ne kadar TR serisi kadar ses getiremese de türünün başarılı örneklerindendir. Renkli 3D Unreal 3 oyun motoru ile hazırlanmış grafikleri oyunu daha da oynanır hale getirmiş.

Oyun serilerinde moda olduğu üzere Adam’s Venture 3 oyununda da Adam’ın flashbacklerle geçmişte başından geçen olayları hatırlaması üzerine siz de o olayları oynuyorsunuz. Bu seferki maceranın geçtiği yer de Oxford. Clairvaux lideri Solomon tarafından ölüme terk edilen Adam burada ilk defa Evelyn ile karşılaşır. Bundan sonra bir dizi gizemi çözmek için etrafı keşfetmeli ve bazı bulmacaları çözmelisiniz.

Bu türü hiç oynamamış olanlar için ilk başta değişken kamera açıları alışması zor gelebilir ama alıştıktan sonra keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. Oyun her ne kadar açık dünya gibi gözükse de çok geniş bir platformda yine de gidemeyeceğiniz bölgeler bulunuyor, buralara geldiğinizde oyun sizin ilerlemenize imkan tanımıyor. Daha önce mağaralarda oynamaya alışık olduğunuz oyunu bu sefer İngiltere binalarında ve sokaklarında oynamak değişik geliyor gerçekten.

Oyunun grafikleri günümüzün cilalı oyunları kadar kaliteli olmasa bile asıl amacın bulmacaları ve gizemi çözmek olduğu bir adventure oyununun oynanışını baltalamayacak kadar kaliteli. Oyundaki seslerin kaliteli olmasına ayrıca özen gösterilmiş çünkü sesler oyunun neredeyse yarısını oluşturuyor çünkü sürekli diğer karakterlerle diyalog halinde oluyorsunuz.

Adam’s Venture 3 Revelations Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista/7
İşlemci : Pentium 4 2.0GHz / Athlon XP 2000+
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 600 MB
Ekran Kartı : GeForce 6200 / Radeon HD 3100
DirectX : 9
Artıları
  • Kaliteli seslendirme
  • Zorlayıcı bulmacalar
  • İyi bir senaryo
Eksileri
  • Sorun çıkaran kamera açıları
  • Grafikler daha iyi olabilirdi