Carrier Command Gaea Mission ikon

Carrier Command: Gaea Mission İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Carrier Command: Gaea Mission oyunu, efsanevi askeri simülasyon oyunu ARMA serisini de yaratan Bohemia Interactive tarafından geliştirilen stratejik bir aksiyon oyunudur. Hem aksiyon oyunlarının hem de strateji oyunlarının unsurlarını bir arada bulabileceğiniz oyun, muazzam büyüklükte açık takımadalar üzerinde oynanıyor.

Asya Pasifik Birliği ve Birleşmiş Dünya Koalisyonu arasındaki katastrofik savaşları konu alan oyunda dünya içinde yaşanmaz hale gelmeye başlamıştır. Tek umut uzak gezegen sistemlerindedir. Taurus gezegeni dünyada azalan su kaynaklarını eski haline getirmek için anahtar konumundadır. Birleşmiş Dünya Koalisyonu ( UEC ) üyesi Lt Myrik bir uzay gemisi ile Taurus gezegenindeki ölü bölgeyi fethetmek için göreve gönderilir.

Oyunun temel özellikleri;

Hikaye tabanlı kampanya : Sarmalayan hikaye çizgisini takip ederek çaylak bir askerken, komutanlığa giden yolda düşmanlarla savaşacaksınız.

Stratejik görevler : Düşman uzay gemilerini yok etmek için stratejik ayarlamalar yapmanız gerekiyor. 30’dan farklı ada ve 6 farklı iklimi olan bölgeyi keşfedeceksiniz.

Üniteleri özelleştirin : Uzay gemisi filonuz için yeni yükseltme ve silahlar seçebilir bunları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz, ama bir gözünüz yakıt ve cephanede olsun.

Carrier Command: Gaea Mission Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz ve üstü
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8800GT , 512 MB VRAM veya üzeri
DirectX : 9
Artıları
  • Strateji, taktik ve aksiyonu kombine ediyor
  • Güzel grafikler
  • Üniteleri yönetmek kolay
Eksileri
  • Multiplayer seçeneği yok
  • Yol bulma sorunlu