Cross Fire 1107 ikon

Cross Fire 1107 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dünya çapında başarılı olarak MMOFPS türünün en başarılı örnekleri arasında gösterilen Cross Fire 1107 oyunu başarılı online oyun yapımcısı Z8 Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunu Türkiye’den de çok geniş bir oyuncu kitlesinin oynaması oyundaki rekabet düzeyinin yüksek olmasını sağlıyor.

Oyunun senaryosuna bakacak olursak, yeraltı silahlı örgütleri ile başa çıkmak için Black List ve Global Risk gibi özel askeri güçler kurulmuştur. Fakat bu güçler arasında çıkan anlaşmazlıklar sonucu bu iki grup da birbirlerine düşman olmaya başlamıştır.

Oyunun kaliteli grafikleri müthiş ses efektleri oyuncuları oyuna başlayan etkenlerin başında geliyor. Oyunda birbirinden keyifli oyun modları da oyunu oynanabilir hale getiren etkenlerden tabi ki. Bu modlara bakacak olursak;

Zombi Modu ( Zombie Mode ) :  Mutantları, zombileri ve yaratıkları öldürerek puan kazanmanın keyfine varacağınız bu mod oyuna sonradan eklenmiştir.

Kaçış Modu ( Escape Mode ) : Oyundaki iki takımdan birinin amacı ışınlanma noktasına ulaşmak diğerinin amacı da onu engellemektir.

Herkese Açık ( Free For All Mode ) : Takım bulunmayan bu modda herkes tek olarak belli bir kişi öldürme sayısına ulaşmaya çalışır.

Hayalet Modu ( Ghost Mode ) : Diğer oyunlarda bulunmayan bu modda, Black List takımı görünmezdir ama sadece silah olarak bıçak kullanabilir. Onları yakalamaya çalışan Global Risk takımı tüm silahları kullanabilir.

Bul ve Yok Et Modu ( Search and Destroy Mode ) : Klasik Counter Strike oyunlarından alıştığınız bomba kurma modu. Bir takım bombayı kurar, diğer takım da bombayı bulup yok etmeye çalışır.

Kahraman Modu ( Hero Mode ) : İnsanları mutanta çevirmekle görevli olan mutantları bulup yok etmeye çalışıyorsunuz.

Takım Ölüm Maçı Modu ( Team Death Match Mode ) : İki takım halinde en çok öldüren takımın kazandığı oyun modu.

Cross Fire 1107 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7
İşlemci : Pentium 4 - 1.5GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 1.2 GB
Ekran Kartı : GeForce 5600 veya eşdeğeri
DirectX : 9
Artıları
  • Yüklü olmayan client dosyası
  • Çeşitli oyun modları
  • Günlük ödüller
  • Kalıcı silahlar
Eksileri
  • Günü geçmiş grafikler