The Italian Job ikon

The Italian Job İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

2003 yılında oyun piyasasına sürülen yarış oyunu The Italian Job’ın geliştiriciliğini Climax Brighton yayıncılığını ise Eidos Interactive üstlenmiş. Daha önce MotoGP serisi ile adını duyuran Climax Group bu oyunla tecrübesini bir adım ileri götürmüş gibi gözüküyor. Oyun bildiğiniz gibi kült haline gelmiş bir sinema filminin senaryosunu oyun alanına taşıyan bir oyun. Oyunun mekanları da filmdeki gibi Los Angeles ve Hollywood’da geçiyor, yani buradaki pistlerde yarışıyorsunuz.

Oyunda yarışların yanı sıra tamamlamanız gereken bazı küçük görevler de bulunuyor ve bu görevler size puan kazandırıyor. Hikaye modunda 15 değişik görevi yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi hikaye modundaki tüm görevler sinema filmi ile paralel olan filmde izlediğiniz sahneler gibi. Oyunda hikaye modunun haricinde puan kazanmak için oynayabileceğiniz 4 farklı mod daha bulunuyor.

Oynanışa değinecek olursak oyundaki araçlar ve sürüş opsiyonları oldukça keyif verici. Araç kontrolleri ise oyuncuyu yormayacak basitlikte hazırlanmış araçları rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Sonuç olarak soygun uzmanı Charlie Croker ile şehrin sokaklarında görevleri yerine getirmek ve sinema atmosferini yaşamak oyunu güzel yapan şeylerin başında geliyor.

The Italian Job Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci : Pentium 2 @ 300 MHz
Ram : 64 MB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : 16 MB
DirectX : 8.1
Artıları
  • Filmin senaryosu işlenmiş
  • Filmdeki karakterlerle oynama
  • Eğlenceli görevler
Eksileri
  • Eski kalmış görseller
  • İlgi çekici olmayan araçlar
  • Ek görevler olabilirdi