Beach Life ikon

Beach Life İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Beach Life, Monopoly Tycoon gibi işletmecilik üzerine olan oyunlar geliştiren Deep Red Games tarafından geliştirilen bir işletmecilik simülasyon oyunu. Oyunun kumsalda geçmesi size yaz tatillerini özletebilir oynarken bunun farkına varacaksınız.

Oyundaki amacınız tatile gelenleri mutlu etmek için doğru geliştirmeler yapmak. Bunlar alışveriş noktaları, eğlence merkezleri ve kalacak mekanlar gibi tatilcilere hitap eden yapılar olabilir. Müşterilerinizi ne kadar çok memnun ederseniz o kadar çok para kazanacaksınız ve bu para ile işletmenizi daha da büyüteceksiniz. Oyunda tatil köyünüze ekleyebileceğiniz, klüpler, barlar ve sörf dükkanları gibi bir sürü özellik bulunuyor. Müşterilerden gelen talepleri alarak onların isteklerine karşılık vermek için gerekli atılımları yapıyorsunuz. Bunun yanı sıra personel işe alımı da size ait. Yeterli sayıda personel müşterileri memnun etmenin bir diğer yolu. Personel olarak garsonlar, temizlikçiler, güvenlik görevlileri, sağlık ekipleri gibi personellerden de siz sorumlu olacaksınız.

Oyunda isterseniz senaryo modunda görevleri yerine getirmeye çalışarak oynayabilir, isterseniz sandbox modunda sınırsız ve görev olmadan sürekli bir biçimde oynayabilirsiniz. Oyunun sesleri oldukça güzel görünse de grafikler için aynı şeyi söylemek zor. Çok parlak ve cıvıl cıvıl olması gereken grafikler böylesi bir temaya sahip bir oyuna göre donuk kalmış diyebiliriz. Yine de oynanmayacak kadar kötü değil.

Beach Life Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8
İşlemci : Pentium III / Athlon MP
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 512 MB
Ekran Kartı : 64 MB
DirectX : 8
Artıları
  • Eğlenceli ve basit oynanış
  • Temiz ve çalışılmış sesler
Eksileri
  • Cansız grafikler
  • Uzun vadede tekrar edici ve sıkıcı