Cengiz Han 2 ikon

Cengiz Han 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kylin Games tarafından üretilen ve Joygame tarafından ülkemizdeki yayıncılığı üstlenen devasa online oyun Cengiz Han 2 oyununda dünyaya nam salmış Moğolların yaşantısına hükümdar Cengiz Han’ın gözünden bakıyorsunuz. Daha önce ülkemizde, Wolfteam ve Mstar gibi oyunların da yayıncılığını üstlenen Joygame firması bu yeni oyunlarına da çok güveniyor. Oyuna ilk baktığımızda rengarenk ve çok canlı renkler tercih edilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önce bu kadar çok rengi bir online oyunda özellikle bir MMORPG oyununda gördüğümüzü söyleyemeyiz. Bu açıdan bakılınca sanki yaş aralığı daha geriye çekilmiş gibi görünse de, oyunun oynanışına bakınca bunun böyle olmadığını fark ediyoruz. Oyundaki 4 ırktan birisinin Türkler olması oyuna ayrı bir zevk katıyor ve oyuncunun etkileşimini arttırıyor. Diğer ırklar ise Ruslar, Persler ve tabi ki Moğollar.

1200’lü yıllardaki harita baz alınarak, her ırkın o dönemdeki şehirleri haritada yansıtılıyor. Tabi tahmin edebileceğiniz gibi Türkler oyunun başlarında Orta Asya’ya hükmediyorlar. Oyunun çok uzun bir hazırlık döneminden geçtiği, oynadığınız bölgenin dönemine ait binalar ve motiflerle süslü olmasından anlaşılıyor. Oyun içi oynanışın akıcılığının yanı sıra, oyunda bulunan ara oyunlar ve bunlarda da sıralamaya girebilmeniz oynanabilirliği en üst düzeye çıkartmış. Oyunda çok yüksek düzeyde savaş aksiyonu bulunuyor. Bunun yanında ticaret de yapabiliyorsunuz. Bir meslek sahibi olabileceğiniz oyunda, mesleğinize ve ne kadar uzman olduğunuza göre de para kazanabilirsiniz. Özellikle saldırılarınızda kullanabileceğiniz zırhlı araç ve mancınıklar oyunu farklı yerlere taşıyor.

Cengiz Han 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7
İşlemci : IV 2.4G
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : GeForce 6200 ve üzeri
DirectX : 9
Artıları
  • Türkçe desteği
  • Akıcı grafikler
  • Muhteşem bir savaş alanı
  • Ticaret yapabilme
Eksileri
  • İyi bir bağlantı gerektiriyor!!!