Fifa Manager 12 ikon

Fifa Manager 12 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Fifa Manager 12 incelemesi

EA Sports firmasının yaptığı açıklamaya göre 700’den fazla geliştirme ve yenilik ile karşımıza çıkan Fifa Manager 12 oldukça iddialı bir oyun. Modern bir kulüp yapısında tüm kontrollerin elinizde olduğu oyunda bir menajerin hayatına tanıklık edeceksiniz. Oyun içerisinde, taktikler, takım dizilişi, antrenman seçenekleri, futbolculara imza attırma, transferler, kulübünüzün teknik kadrosunu ve tesislerini düzenleme yönetme imkanı gibi temel menajerlik görevlerine detaylı bir şekilde sahip olacaksınız. Fifa 3D motoru ile karşımıza çıkan oyunda 41000’den fazla lisanslı futbolcu yer alıyor ki bu menajerlik oyunlarda görebileceğimiz maksimum rakam. Bu futbolcuların 13000 tanesinin profilinde resimleri de bulunuyor. Yani neredeyse tanıdığımız tüm futbolcuların resimlerini bulma imkanına sahipsiniz. Oyunu dilerseniz kulüp menajeri, dilerseniz milli takım menajeri olarak da oynayabilirsiniz. Ayrıca her menajerlik oyununda olduğu gibi Football Manager 12’de de oyunun tüm özelliklerini editleyebileceğiniz bir tool da size sunuluyor.

3D Maç izleme imkanı

3D Maç izlemeFifa Manager 12 ile gelen en büyük yenilik oyuna 3D motoru eklenerek maçları üç boyutlu bir şekilde izlemenize imkan sağlanmış. Tabi oyun sahasındaki değişiklikler sadece bununla kısıtlı değil. Oyun içerisindeki maça müdahele seçeneklerinizde de artış söz konusu. Oyuncuların üzerine tıklayarak maç içerisindeki performans raporlarına ulaşabilirsiniz, oyuncuların taktiklerini daha hızlı değiştirebilirsiniz ve oyuncu değiştirme seçeneklerini daha hızlı bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca futbolcuların üzerine tıklayarak vermek istediğiniz ani taktikleri de buradan yönetebileceksiniz. Genel olarak baktığımızda oyunun bu haliyle çağ atlamış gibi hissedeceksiniz.

Yeni kulüp tesisleri

Kulüp tesisleriOyunda, yeni eklenen tesislerle birlikte sahip olabileceğiniz tesis sayısı 25’e çıkartılmış. 120000 kapasiteye kadar yükseltebileceğiniz stadyumunuz da bunlardan bir tanesi. Sahip olduğunuz tesislerin levellerini yükselterek kulübünüzün altyapı, genç takım, antreman vs. gibi koşullarını da geliştirmiş oluyorsunuz. Tıpkı gerçek bir teknik direktör gibi tesislerde ne kadar fazla zaman geçirirseniz takımınıza katkısı o kadar çok olacaktır. Football Manager 12 ile gelen en büyük geliştirmelerden birisi de maç oynamadığınız anların da değer kazanması için yapılan güncelleştirmeler. Yani tam anlamıyla bir takımın yönetimi sizin ellerinizde olduğunu hissedeceksiniz.

Fifa Manager 12 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3 / Vista / 7 / 8
İşlemci : Intel Pentium 4 2.4 Ghz veya daha iyi
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 2.4 GB
Ekran Kartı : 128 Mb ve üstü
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Yeni 3d maç izleme imkanı
  • Geliştirilmiş tesisler
  • Çalışılmış futbolcu özellikleri
  • Daha fazla kontrol imkanı
Eksileri
  • Realistik olmayan maç içi hareketler
  • Arkaplan değişiklikleri