Legend Online ikon

Legend Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Fireshot oyunu ile Türkiyede online oyun piyasasına hızlı bir giriş yapan Oasis Games’in bir diğer dikkat çeken oyunu Legend Online oyunu. Oyun, türünün tüm ögelerini taşıyan bir MMORPG, ve siz ırkınızın efendisi olarak dünyanın son savaşı tabi edilen savaştaki yerinizi alıyorsunuz. Barışı sağlamak ve insanlık türünün devamını sürdürmek için savaşacağınız bu oyunda 7 farklı karaktere sahip askere sahip oluyorsunuz. Her RPG oyununda alıştığımız gibi bu oyunda da her asker karakterinin farklı uzmanlık alanları, farklı yetenekleri ve bunlardan faydalanmanız gereken zamanlar olacak. Oyunda şehirler bulunuyor ve siz bu şehirleri geliştirerek yeteneklerinizi de arttırmış oluyorsunuz.

Oyun 2013 yılında, indirmeye gerek olmadan, direk tarayıcıdan oynanabilen en iyi oyunlar arasında gösteriliyor. 2013 yılında İstanbul’da düzenlenen GameX fuarında “En iyi web tabanlı oyun” ödülüne layık görülen Legend Online, Facebook tarafından da 2012 yılında yılın en iyi 25 oyunundan biri olarak gösterilmişti. Dünyanın en büyük arama motoru Google’da her sene sonunda yayınladığı yılın en çok arananları listesinde, 2013 yılında en çok aranan 2. oyun olduğunu açıkladı. 2014 yılına da yenilikleriyle hızlı bir giriş yapmak isteyen Oasis Games, kısa süre önce “Legend Online ll-Gökyüzü” sürümünü çıkartarak, oyuncuların büyük beğenisini de kazanmayı bildi. Oyunu sürekli geliştirmeyi kendine prensip olarak belirleyen şirket, ilk oyundaki tüm özellikleri korurken ek olarak, Mor Kristal Madeni, Peri Sistemi ve Gökyüzü gibi oyuncuların oyun zevkini en tepelere çıkaracak yeni özellikler eklenmiş.

Savaşçı, Yaycı ve Büyücü karakterlerinin her birinin Legend Online içerisinde kendilerine has farklı özellikleri bulunmakta. Büyücü düşmanlarını büyülerinin oluşturduğu etkilerle etkisiz hale getirirken, yaycının en büyük silahı yaydır ve savaşçı da büyük ve muhteşem kılıcının ona verdiği avantajlardan yararlanarak dünyanın en büyük Lord’u olmaya çalışır. Amfi tiyatro, Gökyüzü, Akademi, Ordu, Peri Sistemi, Çiftlik gibi diğer online oyunlarda pek rastlayamayacağınız türden özellikler, Legend Online oyununda oyunu sıkılmadan sürekli oynamanızı sağlayacak büyülü bir dünya ortaya çıkartıyor.

Legend Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP, Windows Vista / 7 / 8
İşlemci : Intel Core 2 E2180 veya daha iyi
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : Gerek Yok
Ekran Kartı : 128 MB
DirectX : 9.0
Artıları
  • Heyecanlı online oynanış
  • Müthiş sesler
  • Göz dolduran grafikler
Eksileri
  • Bağımlılık yapar