Fifa 2014 ikon

Fifa 14 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NOT : Origin kurulumu yaptıktan sonra Fifa 2014 seçip kurmanız gerekiyor.

21 seneden beri EA Sports firmasının geliştirdiği Fifa oyunu dünyanın en çok oynanan ve sevilen futbol simülasyonu oyunudur. Futbol oyunlarını sıradan halden çıkarıp, bir çok yeni modu getiren Fifa yeni oyunu 2014’de de bir çok yenilikle futbol sevenleri derinden etkilemeyi başarmıştır. ilk çıktığı yıllarda sadece tek maçlar, lig ve şampiyonlar gibi turnuvalara izin veren oyun şimdi sıfırdan kendi takımımızı kurmaya, bu takımda online olarak diğer kişileri futbolcu yapıp rakiplere karşı oynatmaya, lisanslı kulüplerin oyuncuları ile kart sistemli bir lig ve takım kurmaya, be a pro moduyla küçük yaştan başlayıp bir futbol efsanesi olmaya imkan vermektedir. Aynı zamanda da eski özellikleri yani lig ve turnuvaları içinde barındırmaktadır.

Her ne kadar Türkiye ligini barındırmasa da yine de gönlümüz Fifa’dan vazgeçememektedir. Ülkemizde en çok satılan orijinal futbol oyunudur. Çünkü orijinal modu olmadan online maçlar yapılmasına izin vermemektedir. Bu da oyunun %80 ini oluşturduğundan orijinal olmadan oyun keyif vermemektedir. Gelelim 2014 yılı ile gelen yeniliklere.

Üzerinde bir sene çalışıp yeni şeyler ortaya koyan Fifa 14’de en temel yenilik oyuncuların hareketlerinde ve takım yapay zekasında göze çarpmaktadır. Oyuncular bazı grafik hataları yüzünden yere düşmemekte, takla atmamaktadır. Topu arkadaşınıza verdiğiniz zaman saçma sapan hareketler yapmamaktadır. Bunlar özellikle de kendi başınıza bir oyuncuyu yönettiğiniz be a pro modlarında çok işinize yaramaktadır. Top hareketleri ve gerçek şut efektleri uzun süre gerçek futbolcularla yapılan çalışmalardan sonra ortaya çıkmıştır. Topa vururken adeta kendiniz vuruyormuşsunuz gibi gerçek bir his yaşamaktasınız. Bu özellik Fifa’ya birçok ödül kazandırmıştır.

Oyundaki bir diğer yenilikte ultimate team’dir. Burada 40’dan fazla Pele gibi Maradona, Zico gibi farklı dönemlerin futbol efsaneleri yer almaktadır. Onları kendi takımınıza alarak yapacağınız maçlar son derece mükemmel ve keyif verici olacaktır. Özelliklere ise neredeyse full’e yakındır. E adı üstünde futbol efsanesi. Bu futbolcularla Messi’yi, Ronaldo’yu karşılaştırdığınızda arada fazla da bir fark olmaması bizi biraz üzse de Messi ve Ronaldo’nun da gelmiş geçmiş en iyi futbolcular olduğunu kanıtlamaktadır.

Fifa 14 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/ME/Vista/7/8
İşlemci : Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 7 GB
Ekran Kartı : GeForce 8400 Serisi ya da Radeon 9550(+256MB)
DirectX : 9
Artıları
  • Geliştirilmiş ses ve grafikler
  • Değiştirilmiş oynanış stilleri
Eksileri
  • Oyun modları arttırılabilirdi