Minecraft 1.7.5 ikon

Minecraft 1.7.5 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Minecraft oyun yapımcısı Mojang Specifications tarafından 2009 yılında çıkarılmış bir oyundur. Oyundaki amacınız kareleri şekillendirme ve hayata kalmadır. Bir hafta gibi kısa bir sürede yazılan bu oyun ilk olarak bir forumda oyun sevenlerin karşısına çıkmış ve gelen olumlu tepkiler sayesinde hızlı bir şekilde popular olmuştur. Şu anda ise 10 milyonlarca kullanıcı bu oyunu satın alıp aktif bir şekilde oynamaktadır.

İlk çıktığı 2009 yılından bu yana bir çok güncelleştirme ile oyun daha da gerçeklik kazanmaya ve mevcut olan hataların giderilmesine çalışılmaktadır. Şu anda oyun firması son alarak 1,8 sürümünü çıkartmıştır. Oyun kısıtlı süreliğine bedavaya oynama süresi içerisinde çok fazla talep görmüş ve tekrar paralıya döndüğünde 24 saat içerisinde 40 binden fazla satış yapmıştır.

Minecraft 1,7,5 oyununu ister tek başınıza isterseniz de internetten online olarak aynı sunucuda arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Uzun soluklu ve keyifli bir macera oyunu olan Minecraft’a ilk kez başlıyorsanız eğer oyun size karmaşık ve zor gelebilir. Grafikler de size tatmin etmeyebilir. Fakat bir şeyler yapmaya uğraştığınız o anda oyunu çözme süreci ve bir yandan da vahşi yaşam ile mücadele etme size alıp başka başka dünyalara sürüklemektedir. Robinson Cruise tarzı bir yaşamı sevenler, tek başıma her zorlukla mücadele edebilir ve hayatta kalırım diyenler, bu oyun tam size göre. Oyuna yardımcı olacak wikiler ve guide’ler crafting işleminde size çok yardımcı olacaklardır. Onları kullanarak silahlar, aletler, ev araç ve gereçleri, aklınıza gelebilecek her türlü tarifi bulabilirsiniz.

Grafik açısından çok az göze hitap etse de oynanış açısından üzerine pek rakibi bulunmayan bir oyundur Minecraft. Oyunda sürekli bir şeyler kazmak, kesmek, eritmek, avlamak, silah, ocak, merdiven, meş’ale, duvar, pencere kısaca hayatta kalmaya dair her şeyi yapmaya çalışacaksınız. Gece olduğunda ise güvenli bir yerde uyuduğunuzdan ve karnınızı doyuracak hazırda bir kaç şeyin var olduğundan emin olun. Aksi halde ölebilirsiniz, ve oyun biter. Bu tür gerçekçi oyun yapısı sayesinde diğer oyunlardan çok farklı bir konsepte sahiptir Minecraft. Belki de bu yüzden bu kadar çok oynayanı var.

Minecraft 1.7.5 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/7/8
İşlemci : Intel P4 veya üstü
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : GeForce3 or Radeon R100
DirectX : 9
Artıları
  • Keşfedilecek bir sürü yer var
  • Özgürlükçü oyun anlayışı
  • Yaratıcılık hat safada
Eksileri
  • Çok olmasa da sorunlu kareler