Warface ikon

Warface İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Warface Crysis oyunlarından aşina olduğumuz Crytek firması tarafından üretilen ilk mmofps oyundur. Bu alanda uzman olan firmaya sürekli aynı Crysis oyunlarının dinamikleri ile bir onlinefps oyunu yapması çağrısında bulunulmuştur. Bunu nihayet anlayan firma 2013 yılında Crysis oyun motoru olan CryEngine 3 ile bir onlinefps oyunu piyasaya sürmüştür. Oyunun adı Warface. Oyun ilk olarak Rusça ve Korece olarak yayınlanmış ve büyük başarılar kazanmışlar. Bunun neticesinde oyun İngilizce olarak dünyaya duyurulmuştur. Oyunun geliştiriciliğini ise Crytek Frankfurt ve Crytek İstanbul üstlenmiştir.

Warface oyununda dört farklı sınıf bulunmaktadır. Bunlar rifleman, sniper, medic ve engineer’dır. Medic yani sıhhıyeci ve engineer yani mühendis destek birlikleridir. Yaralı askerleri iyileştirirler ve bazı bölümlerde köprülerin, ağır silahların kullanımında görev alırlar. Sniper ise keskin nişancıdır ki bence oyundaki oynanış açısından en zevkli sınıftır. Yüksek ve muhafazalı bir yere geçip, etrafı geniş açıdan görerek düşman askerlerini tek kurşunla indirebilirsiniz. Fakat oyunun ilk başlarında sniper ile oynaması zordur. Çünkü oyunda seviye ilerledikçe güçlü sniper silahları almaktasınız. Oyunun başında bir sniper tüfeği ile düşmanı öldürmek 2 ya da 3 kurşun gerektirebilir. Bu oldukça zor bir iştir. Rifleman ise klasik tüfekçi’dir. Savaş alanındaki komando olarak nitelendirebiliriz. Sadece düşmanın yakınına giderek, onu çeşitli tüfeklerle ya da tabancalarla öldürebilir. Genellikle taramalı tüfekler kullanır. Riflemanlar aynı zamanda yanlarında cephane, kurşun taşıyarak diğer takım arkadaşlarına destek olurlar. Mühendislerin bir diğer özelliği ise mayın kurmaktır. Bunlar düşman bastığı zaman son derece etkin rol oynamaktadır. Bu yüzden sniper gibi en eğlenceli sınıflardandır.

Warface oyunun Pc platformunda büyük ilgi gördüğü için 2014 yılında oyunun Xbox konsoluna da aktarımı gerçekleştirilmiştir. Bu konsoldan da bilgisayarın kullandığı ortak sunuculara bağlanılabilmekte ve daha kalabalık sunucularda oynanabilmektedir. Warface oyununun grafikleri, sesleri, detayları tam anlamı ile 10 üzerinden 10 bir kalitededir. Fakat oyunun orijinalini almak zorundasınız. Yine de böyle oyunların meraklıları için kaçırılmayacak bir oyun olduğunu ve verdiğiniz her kuruş paraya hiç acımayacağınızı belirmek isterim.

Warface Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/8
İşlemci : Intel / AMD 2.0 GHz çift çekirdekli işlemci
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 6 GB
Ekran Kartı : GeForce 8600GT 256MB veya ATI Radeon X1950 256MB
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Başarılı kontroller
  • Muhteşem bir online oyun grafikleri
  • Geliştirilmiş oyun içi modlar
Eksileri
  • Grafik seçenekleri az
  • Eşya kiralama sistemi