Neverwinter ikon

Neverwinter İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Neverwinter, MMORPG piyasasının yeni kahramanı olmaya aday bir oyun. Forgotten Realms (Unutulmuş Diyarlar) adlı kurmaca bir evrenin Neverwinter şehrinde geçiyor. Hikaye, R. Anthony Salvatore’un bestseller olan üçlemesinin son kitabını konu alıyor. Amerika ve Avrupa kıtasında oldukça meşur olan oyun, Dungeons and Dragons’ın devamı niteliğindedir.

Neverwinter, kahramanları göreve çağırıyor

Neverwinter’ın lordunun ortadan kaybolmasıyla başlayan buhran ve sonrasını konu edinen oyunda, şehrin nüfusunu oluşturan halkın farklı kesimlerden olması dolayısıyla, şehirde bir kargaşa ortamı hakimdir. Şehirdışında yaşayanlar da tehdit oluşturmaya başlayınca, yeni lord bütün kahramanları Neverwinter’a çağırır. Neverwinter’da farklı sınıflar ve ırklar bulunmakta. Oyuna başlarken insan, yarı elf, elf, dwarf, tiefling, yarı orc, halfing ya da drow ırkını seçebilirsiniz. Her ırkın kendine özgü bir özelliği vardır. Örnek vermek gerekirse; insanların savunması diğer ırklara göre daha fazlayken, orclar ise verdikleri hasarlarla ön plana çıkıyor. Oyuncu seçim ekranında, Great Weapon Fighter, Guardian Fighter, Control Wizard, Trickster Rogue ve Cleric sınıfından birini seçip, karakterinizin kişisel görünümünü ayarlayabilirsiniz.

Neverwinter’da hangi tanrıya tapıyorsunuz?

Neverwinter karakterinize bir de arkaplan hikayesi belirliyorsunuz. Irkınızı ve sınıfınızı seçtikten sonra, oyun; karakterinizin nereden geldiğini ve hangi Tanrı’ya taptığını belirlemenizi istiyor. Bunları da seçtikten sonra artık maceraya atılmaya hazırsınız. Neverwinter oyununda tek başınıza ya da bilgisayar tarfından yaratılan yan karakterlerle birlikte bir ordu gibi oynayabilirsiniz. Bunun yanında çalışanlar kiralayarak, sizin için bir şeyler yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Neverwinter ile devasa bir şehirde gezin

Grafikleri günümüz MMORPG oyunlarına göre oldukça güçlü olan Neverwinter’ın, ses konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bütün yaratıklar seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilmiş ve birçoğunun kendine özgü sözleri bulunmakta. Neverwinter şehir modellemesi konusunda da diğer MMORPG’lere fark atmış durumda. Birçok oyunda şehir modellemelerine çok dikkat edilmez ve olaylar genellikle şehir dışında geçer. Neverwinterda ise, çok büyük bir şehirde gezmenin keyfini çıkartıp, şehriniz için savaşıp, kahramanınızla birlikte savaş alanında gelecek olan şöhretinizin keyfini çıkartın.

Neverwinter Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3/Vista SP 2/7/8
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.8GHz
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : GeForce 8800 – ATI Radeon HD 2900GT ve üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Muhteşem grafikler
  • Türlerin çeşitliliği
Eksileri
  • Daha da geliştirilebilir