Microsoft Golf 1998 Edition ikon

Microsoft Golf 1998 Edition İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Microsoft Golf 1998 Edition İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bir spor tutkunu musunuz, aynı zamanda entelektüel bir spora merak mı saldınız, siestadan sonra bir topa sopayla vurup uzaktaki bir deliğe mi sokmaya çalışacaksınız? Kesinlikle doğru adrestesiniz; Microsoft Golf 1998 Edition. Microsoft, bitmek tükenmek bilmeyen bir gayret ve hız ile çalışmaya devam ediyor. Adamlar sadece işletim sistemi tasarlamak ile yetinmiyor ayrıca piyasaya külçe külçe oyun sunmaya da devam ediniyor. Üstelik sadece strateji oyunu değil spor ve simülasyon oyunları ile de hatırı sayılır derece de bir başarıya imza atıyor.

Ne varsa eskiler de var diyoruz ve Golf oynamak için Microsoft Golf 1998 Edition’un başına geçiyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere 1998 yıllarda bir golf oyunu olarak ortaya çıkan oyun oldukça eski gözükse de aynı zamanda oldukça da keyifli ve başarılı. Aslında bir golf oyunu serisinin devamı niteliğinde olan Microsoft Golf 1998 Edition, diğer versiyonlarına göre oldukça gelişmiş bir oyun. Microsoft Golf 1998 Edition’un öncelikle yenilenmiş arayüz ve grafikleri ile oyun zevkini yükselttiğini söyleyelim. Oyun sadece topu bir deliğe sokmaktan ibaret değil. Hatırı sayılır bir entelektüel olarak öncelikle biraz idman yapmamız gerekiyor.

İyi bir alıştırmadan geçtikten sonra bir golf kulübünün sporcusu olarak işe başlıyoruz. Çeşitli müsabakalara ve şampiyonalara katılarak evimizi kupa ile dolduruyoruz. Kupa ve madalyalar ile süslediğimiz başarımızı taçlandırmak için daha büyük kulübe transfer oluyor ve kariyer hayatımızı emekli oluncaya dek sürdürmeye çalışıyoruz. Oyun görüldüğü üzere mantık olarak çok basit ama ilerleyiş olarak da oldukça keyifli ve gerçekçi. Siz de bir golf sever iseniz Microsoft Golf 1998 Edition tam size göre.

Microsoft Golf 1998 Edition Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 95 / 98 / XP / 7 / 8
İşlemci : 133 MHz
Ram : 32 MB
Harddisk Alanı : 25 MB
Ekran Kartı : DirectX uyumlu
DirectX : 8
Artıları
  • Zamanının etkileyici oyunlarından
Eksileri
  • Eskimiş grafikler
  • Durağan oynanış