Drakensang The Dark Eye ikon

Drakensang: The Dark Eye İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • RPG
  • Drakensang: The Dark Eye İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

1 Ağustos 2008 tarihinde bağımsız bir grup Alman geliştiriciler olan Radon Labs tarafından geliştirilip piyasaya çıkartılan Drakensang oyunu kendini RPG olarak tanıtmış ve oyun dünyasına giriş yapmıştır. İlk bakışta Mount & Blade tarzı görsellere ve oynanışa sahip olan oyunda kendi karakterinizi oluşturup çeşitli ırklara, düşmanlarınıza karşı birlik olup görev alıyor ve savaşlar yapıyorsunuz. Oyun içerisinde karakterinizi yaptığınız görevler sonunda istediğiniz alanda geliştirebilir, gücünüze veya partinize güç katabilirsiniz.

Oyundaki görevler oldukça ilgi çekici ve oldukça yoğun taktiksel dövüşler içeriyor. Ana görevlerin yanı sıra oynayabileceğiniz ve ödüller kazanabileceğiniz birçok yan görev de oyunda kendine yer bulmuş. Kendi taktiklerinizi oluşturup çeşitli silahlarınız ile saldırı yaparak düşmanlarınızı etkisiz hale getirmeye çalışmalısınız. Karakterinizi oluştururken kullanabileceğiniz 40’tan fazla özel yetenek var.

Oyuna yeni başladığınızda doğal olarak oyunu öğretme/alıştırma amaçlı basit görevler alıp onları tamamlıyor ve yavaş yavaş kendi karakterinizi geliştiriyorsunuz. Tek başınıza ilerleyebileceğiniz gibi 4 kişiye kadar takım oluşturup takım halinde de oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde normal silahların dışında (kılıç, balta, mızrak, ok) gerçeklikten uzak olmakla birlikte büyü gibi özellikler katarak da oynayabilirsiniz. Oyunda 40’dan fazla değişik büyü bulunuyor. Ayrıca uzmanlaşabileceğiniz ve düşmanlarınızla aranızdaki en önemli farklar haline gelecek 30’dan fazla yetenek de oyunda size sunuluyor.

Diyaloglar ve sonsuz gibi görünen harita yapısı görmezden gelinirse aslında oynanmayacak bir oyun değil. Klasik karmaşık RPG oyunlarının aksine sade ve akıcı temasıyla oyuncuları kendisine çekmeyi başarmış bir oyun.